Buna ziua,
Se poate ataca in instanta situatia aceasta?
Domnule Lacoschi,
Caut pe cineva capabil sa castige in situatia data, stiti sau sunteti o astfel de persoana?
Desigur, daca sunteti reprezententul celeilalte parti, legal ar fi fost sa va declinati responsabilitatea, public, asa cum de altfel alti avocati parteneri prieteni de-ai mei au facut-o.
Revin cu intrebarea: sunteti capabil sa livrati cu sanse de inceput de 1 la 100%? Imi scuzati lipsa de intelegere si de claritate, asa suntem unii dintre noi mai lipsiti de carte.
Multumesc pentru timpul dumneavoastra
Nu inteleg ce doriti sa spuneti, dar ma simt acuzat. Este cumva cazul?
Constatarea este din 2017, 3 noiembrie. Eu am plecat definitiv in 2015, 1 iunie (cu o luna mai devreme faceam naveta deja, iar de cativa ani stateam foarte putin acasa, eram plecat cu firma).
Este da, un contor din scara de palier, de la parter (eu stateam la etajul 3). Au falsificat semnatura chiriasei pe procesul verbal, n-au inregistrat declaratiile acesteia, n-au inregistrat nimic despre vechiul contor. N-au demonstrat ca interventia a existat sau c-a fost efectuata de catre mine (sau de catre oricine)
Imi puteti recomanda un avocat? Contorul a fost inlocuit cu unul inteligent si n-au notat absolut nici un detaliu despre contorul vechi in procesul verbal. In plus, au falsificat semnatura, n-au predat procesul verbal nimanui, si n-au notat nimic din ceea ce chiriasii au declarat.
In casa (etaj 3) exista doar panou de sigurante, contorul a fost inlocuit cu unul inteligent si n-au notat absolut nici un detaliu despre cel vechi in procesul verbal. au falsificat semnatura
Buna ziua,
Am nevoie de ajutor contra ENEL, au decis in mod abuziv sa ma factureze aditional cu 7700 RON (totalul platilor anuale e de sub 2500 RON), pentru ca o comisie de-a lor a gasit (zic ei) modificari la contorul din scara blocului.
Eu nu mai locuiesc la respectiva adresa de cativa ani si n-am avut niciodata acces la acel contor, n-am avut nici o cheie si nici un fel interes pentru astfel de modificari.
Cum putem proceda mai departe? Mai sunt 15 zile pentru a incepe o cale de atac; au intarziat trimiterea notificarii cu 11 zile iar sefa lor de departament juridic cu care am intrat in contact nu pare interesata de o solutionare amiabila, a lasat lucrurile si comunicarea in expectativa.
Multumesc mult!
Dragos Onac