Am nevoie de ajutor contra ENEL, au decis in mod abuziv sa ma factureze aditional cu 7700 RON (totalul platilor anuale e de sub 2500 RON), pentru ca o comisie de-a lor a gasit (zic ei) modificari la contorul din scara blocului.
Eu nu mai locuiesc la respectiva adresa de cativa ani si n-am avut niciodata acces la acel contor, n-am avut nici o cheie si nici un fel interes pentru astfel de modificari.
Cum putem proceda mai departe? Mai sunt 15 zile pentru a incepe o cale de atac; au intarziat trimiterea notificarii cu 11 zile iar sefa lor de departament juridic cu care am intrat in contact nu pare interesata de o solutionare amiabila, a lasat lucrurile si comunicarea in expectativa.
Dacă modelul respectiv de BMP (bloc de măsură și control) este cel sigilat în care aveți acces doar la siguranță generala, nu puteți fi făcut responsabil pentru intervenție. Tocmai de aceea s-a făcut în ultimii ani înlocuirea vechilor echipamente de măsurare și protecție de către furnizor, mai ales cele care erau în interiorul locuinței, pentru a nu mai exista astfel de suspiciuni de intervenții neautorizate. Probabil asta e și situația dvs.
Este greu de spus ce va iesi la proces deoarece depinde de detaliile concrete.
Este posibil sa fi operat prescripția.
Încercați sa apelați la avocat daca vreti sa va apărați foarte bine în proces.Daca castigati procesul veti recupera banii dati la avocat întrucât vor fi obligați la plata avocatului.
Oricum, in prealabil,ar trebui să mergeți la avocat cu actele si sa le analizeze 8mpreuna cu toate apararile si probele propuse în apărare.
Fiind un proces atipic conteaza foarte mult si ce avocat veti angaja, soarta procesului depinzând foarte mult si de acest aspect.
Ei au consilieri juridici specializati pe asa ceva si avocatul trebuie să îi scoată din ritm si sa se descurce mai bine ca ei.Va spuneam ca litigiul nu e asa simplu cum pare...
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect precizati detalii relevante
In ce an a fost constatata pretinsa interventie,in ce an ati parasit imobilul ?
Este vorba despre contorul de scara de palier?
In casa (etaj 3) exista doar panou de sigurante, contorul a fost inlocuit cu unul inteligent si n-au notat absolut nici un detaliu despre cel vechi in procesul verbal. au falsificat semnatura
Imi puteti recomanda un avocat? Contorul a fost inlocuit cu unul inteligent si n-au notat absolut nici un detaliu despre contorul vechi in procesul verbal. In plus, au falsificat semnatura, n-au predat procesul verbal nimanui, si n-au notat nimic din ceea ce chiriasii au declarat.
Alte discuții în legătură
Contor gaze defect
Veronica_
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: apartament nou, cumparat in 2017 de la un dezvoltator. Contoarele de gaz erau montate. Dupa cumparare a ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea cez
INTERFUN
Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat !
Am un mic magazin intr-o comuna din Teleorman.Pe 10.12.2010 am simtit un miros puternic de cablu ars si am ... (vezi toată discuția)