avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Abuz din partea CEZ
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Abuz din partea CEZ

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat !
Am un mic magazin intr-o comuna din Teleorman.Pe 10.12.2010 am simtit un miros puternic de cablu ars si am observat un fum alb in contor.(mai simtisem mirosul in ultimele zile dar n-am depistat sursa).Am sunat la nr. de telefon de pe factura si a venit o echipa care a constatat ca o borna a contorului este carbonizata si au facut legatura pe direct, spunindu-mi ca va veni o alta echipa sa schimbe contorul. Am asteptat o saptamana dupa care am inceput sa-i sun din doua in doua zile si sa le explic situatia. Pe data de 07.01.2011 am fost la centrul zonal Alexandria si acolo mi-au explicat ca cei care trebuie sa-mi schimbe contorul sunt de la alta societate si ca sunt aglomerati. Pe 12.01.2011 au venit in sfarsit si au schimbat contorul dar au facut si un inventar al aparatelor electrice pe care l-au trecut intr-un proces verbal. Peste vreo saptamana am primit o factura in valoare de 4.700 ron plus inca una de 140 ron reprezentand contravaloarea serviciului de inlocuire contor. Pe prima factura scria "recuperare energie" fara alte detalii si cantitatea de 7643 kw (mai mult decat consumul meu pe un an!). Mentionez ca in procesele verbale incheiate nu scrie ca s-ar fi constatat sigilii deteriorate sau orice altceva care sa sugereze ca defectul s-ar fi produs din vina mea. Am fost la OPC si acolo mi-au spus ca dansii nu se ocupa de relatii intre societati. Totusi, dupa ce a studiat actele pe care le aveam o doamna mai amabila m-a sfatuit sa iau legatura cu un avocat si sa-i dau in judecata.
Daca nu platesc aceste facturi si-i dau in judecata am vreo sansa sa castig sau ma lupt cu morile de vant? Si daca procedez asa nu ma vor debransa pana la solutionarea procesului ?


Alte discuții în legătură

Situatie penibila si plata unor facturi "umflate" la enel gabi_marius00 gabi_marius00 Buna ziua, Am o problema care probabil s-au mai confruntat si alti oameni in relatiile cu furnizorul de energie ENEL. Am construit o casa in loc. Bolintin ... (vezi toată discuția)
Factura contestata enel florianandrei florianandrei am cerut schimbarea contuarului in luna 8 2011 pt ca nu mai afisa nimic ,am revenit cu inca vreo 3 telefoane la enel si intrun tarziu au binevoit sa vina sa l ... (vezi toată discuția)
Unul dintre matrapazlacurile societatilor de electricitate Danila_G Danila_G Unul dintre matrapazlacurile societatilor de electricitate Caz concret: In luna Mai sau Iunie (nu mai stiu exact) mi-a batut la usa un lucrator de la ... (vezi toată discuția)