avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters348220

Activitate ContSters348220

Ma puteti ajuta cu informatii despre acte necesare pt a divorta de aici, mentionez ca nu am certificatul de casatorie, este la sot, sigur o sa refuze divortul. In afara de acte, as dori si informatii despre un birou de avocatura care e specializat in astfel de divorturi, multumesc
As putea sa cer divortul fara sa mai vin in tara? Ar fi cel mai bn si pentru mine ca nu-mi pierd locul de munca si pt copil ca nu pierdere loc la gradinita
Buna, am o problema. Momentan nu sunt in tara, am plecat cu fetita de 3 ani cu munca, tatal fetei mi-a dat procura si dupa o sapt s-a razgandit, si-a facut programare la consulat sa-mi anuleze procura si sa ne aduca fortat in tara, nu a anulat-o pt ca am fost de acord sa ne intoarcem in urma amenintarilor. Am biletele de avion pt intoarcere, problema este ca eu nu vreau sa merg cu el acasa, vreau sa merg direct la parintii mei acasa. Daca fac asta, ma acuza de parasire de domicilui si pot pierde copilul. Cum as putea face? M-ati putea ajuta cu un sfat? Nu mai stiu cum sa fac, vreau neaparat sa divortez si sa imi cresc copilul, multumesc