avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate roxanaloredana

Activitate roxanaloredana

La punctul 1 scrie : CLASAREA CAUZEI PENALE avand ca obiect savarsirea infractiunii de tainuire
Iar la punctul 5 scrie : RESTITUIREA AUTOVEHICULULUI catre posesorul.....urmand ca acesta sa pastreze bunul pana la pronuntarea unei solutii definitive in procesul penal
Ce sa intaleg de aici ?
Specific faptul ca eu nu detin brifu mare la masina decat cel mic , masina nu a fost platita in intregime deocamdata ...de la parchet nu mai vine nimic ..de la banca din Germania iar nimic
Cum sa procedez?
Dupa ce am primit ordonanta de clasare in ceea ce priveste tainuirea unei masii, ea fiind luata in liseng cat mai trebuie sa astept pana la decizia finala? Specific faptul ca masina mi-a fost restituita dar nu pot circula cu ea..etc pana nu primesc decizia finala ! A trecut mai bine de un an de la clasare...cum pot urgenta sa imi vina decizia finala? Multumesc
Buna ziua..ce acte imi sunt necesare pt a da in judecata pe fostul concubin cu care am 2 copii privind pensia alimentara? Multumesc
Discuție Coasigurare
Buna ziua,imi puteti spune va rog frumos ce acte ii sunt necesare mamei mele pt a devenii coasigurata pe asigurarea tatalui meu?va multumesc