avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate adrian249

Activitate adrian249

daca in antecontract scrie ca se pierde avansul, si nu scrie ceva de genu , in cazul in care promitentul cumparator refuza, se razgandeste etc sa cumpere imi rezerv dreptul de a cere in instanta prejudiciile aduse. degeaba te da in judecata, acolo scrie clar , in caz ca te razgandesti singurul lucru care il poate cere constructorul, promitentul vanzator adica, este fix avansul care este deja dat.
Răspuns la discuția inselaciune vanzare auto.
acum sunt constient ca ar fi trebuit sa solicit inainte o autenticitate... acum e prea tarziu, vreau sa stiu daca am vreo sansa daca incep un proces cu respectivul ?
Buna ziua,

Am cumparat un autoturism in baza unui contract de v-c, iar cand am fost la RAR cei de acolo au descoperit ca a fost masluita seria de sasiu (corespundea cu cea din carte) dar nu era stantata de RAR ci refacuta de un service neautorizat, modificarea facandu-se in urma unui accident grav suferit de masina. Nu am putut obtine certificatul de autenticitate si omologarea de gpl pe care vroiam sa le fac, si nu pot inscrie masina, si nici dreptul legal sa circul cu ea nu am, iar de re-vanzare nici nu se pune problema. Eu banuiesc ca cel care mi-a vandut-o stie de aceste nereguli,ca seria de sasiu nu este origiana a fost masluita la un service neautorizat dar nu recunoasce ca nici macar ca ar fi fost lovita. Acum as vrea sa ii dau masina inapoi sa imi iau banii pe ea si pe gpl-ul montat la care am bon fiscal , garantie etc., daca nu vrea sa imi inapoieze banii, pot depunde o plangere pentru inselatorie, am sanse de reusita ?