in urma cu 4 luni angajatii e-on la o verificare a unui contor trifazic au gasit doua fire inversate astfel incat contorul nu a mai inregistrat en. activa ci doar pe cea reactiva .Au facut un proces verbal cu eroarea gasita iar dupa patru luni am primit doua procese verbale de constatare a despagubirilor in care au trecut ca perioada de recalculare luna de dinaintea gasirii erorii si un consum de 6300kw.Inca nu au facturat nimic iar eu am depus o contestatie .Contorul a fost montat cu 2 ani in urma ,nu am umblat la sigilii iar cei de la e-on au recunoscut ca este vina lor dar ca trebuie sa platesc consumul de 6300kw pentru ca zic ei en. activa a fost inregistrata pe secventa 4.8.0. unde de fapt este en. reactiva capacitiva pe care eu am platit-o meru in facturile emise .Deoarece nu a fost vina mea si nu stiu daca acesta este consumul real ce mai pot face daca nu primesc o solutionare favorabila a contestatiei?
as vrea sa stiu daca un consumator cu un contor trifazic ,care detine 2 motoare cu puterea de 5,5kw respectiv 7,5kw ,este obligat sa plateasca en.reactiva ?