avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Montare gresita a contorului electric
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Montare gresita a contorului electric

in urma cu 4 luni angajatii e-on la o verificare a unui contor trifazic au gasit doua fire inversate astfel incat contorul nu a mai inregistrat en. activa ci doar pe cea reactiva .Au facut un proces verbal cu eroarea gasita iar dupa patru luni am primit doua procese verbale de constatare a despagubirilor in care au trecut ca perioada de recalculare luna de dinaintea gasirii erorii si un consum de 6300kw.Inca nu au facturat nimic iar eu am depus o contestatie .Contorul a fost montat cu 2 ani in urma ,nu am umblat la sigilii iar cei de la e-on au recunoscut ca este vina lor dar ca trebuie sa platesc consumul de 6300kw pentru ca zic ei en. activa a fost inregistrata pe secventa 4.8.0. unde de fapt este en. reactiva capacitiva pe care eu am platit-o meru in facturile emise .Deoarece nu a fost vina mea si nu stiu daca acesta este consumul real ce mai pot face daca nu primesc o solutionare favorabila a contestatiei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:54, 10 Martie 2015
Daca amiabil nu solutionati,ramane sa formulati actiune in instanta impotriva furnizorului de energie electrica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie consum fraudulos gaze. cristiene cristiene Sunt acuzat pe nedrept de consum fraudulos gaze naturale Saptamana trecuta ianuarie 2012 au venit reprezentantii companiei de gaze pt a schimba contorul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la toata comunitatea. am si eu nevoie de ajutor si ... cornelchipcea cornelchipcea Buna ziua la toata comunitatea. Am si eu nevoie de ajutor si un sfat cu privire la o acuzatie de catre cei de la E-ON Delgaz de furt de energie .. pot sa va ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal e-on andreivio andreivio Buna ziua, La locuinta personala am avut un control de la E-on, in iulie anul trecut, care a constatat ca la contor nu existau doua sigilii. Mi s-a explicat ... (vezi toată discuția)