avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua la toata comunitatea. Am si eu nevoie de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua la toata comunitatea. Am si eu nevoie de ajutor si ...


Buna ziua la toata comunitatea. Am si eu nevoie de ajutor si un sfat cu privire la o acuzatie de catre cei de la E-ON Delgaz de furt de energie .. pot sa va detailez cum sa ajuns sa fiu acuzat .. In anul 2020 am avut o fructuatie de curent marit pe toata scara unde mi-sau ars Becurile toate ,Centrala s-a Parjolit ,Televizorul ars,am sunat la deranjamente E-ON au venit la locuinta si au umblat la FIRIDA din Holul Scari iar acolo am mai depistat ca un Fir este impuscat (intrerupt) unde au specificat si in Raportul de Constatare ... Cei de la E-on mi-au zis sa schimb CABLU din Firida pana in casa mai sanatos ... Am cumparat cablu cum mi-au spus dar eu am cumparat de Cupru cu 4 patru fire din care cei de la E-ON mi-au taiat un din 4 patru si a ramas cablu in 3 trei fire au venit tot cei de la E-on mi-au desfacut Contorul si Sigiliu m-au racordat cu Cablu Nou au sigilat si mi-au dat drumul la Curent .Toate bune dar acum la o verificare sa gasit in FIRIDA un Fir lasat separat liber NUL-ul nu era prins pe BARA eu nu stiu ce au facut cei de la E-ON iar Contorul este Sigilat nu sa umblat la el,Eu cred ca gresala este a celor de la E-ON si nu vor sa recunoasca gresala angajatilor, iar eu sunt cu facturile achitate la zi chiar si in avans numai ca ma acuza ca eu am facut ceva artificial sa pot opri contorul .. Au chemat politia ca fur curent iar eu nu stiu unde sa ma adresez pt ca eu nu am umblat la CONTOR. .. SIGILIU sa gasit intact .. ROG cu respect daca a intimpinat cineva asa ceva sa ma ajute sa stiu unde sa merg si ce ma asteapta daca ajung la Politie.

Alte discuții în legătură

am si eu nevoie de ajutor si ... cornelchipcea cornelchipcea Buna ziua la toata comunitatea . Am si eu nevoie de ajutor si un sfat cu privire la o acuzatie de catre cei de la E-ON Delgaz de furt de energie ..pot sa va ... (vezi toată discuția)
Contor de curent luat de furnizor - posibila o expertiza metrologica independenta? contrax contrax Buna ziua. In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Zilele trecute furnizorul de energie electrica a venit si mi-a ridicat contorul si ... (vezi toată discuția)
Problema furnizor electricitate VasiliuDan VasiliuDan Buna ziua, In tara in care prestatorii de servicii cu monopol isi permit orice, ocrotiti de stat, ma confrunt cu urmatoarea problema: in urma cu doi ani, ... (vezi toată discuția)