avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Activitate christina007

Activitate christina007

av.antoanelageaman a scris:

daca fapta s-a petrcut in Anglia, va judecati in Anglia dupa legile engleze nu romanesti

Va multumesc! Credeti ca putem face ceva in privinta asta? Avocata ne-a spus ca nu poate face nimic. Am vorbit cu o d-na avocat romanca stabilita in Anglia si la fel a spus ca,ca si persoana fizica nu poti da in judecata.
Cris1971 a scris:

Denuntul calomnios este foarte greu de probat, trebuie sa dovediti ca el rau-voit v-a denuntat, daca el sustine ca asa a crezut, ca era convins ca d-voastra ati comis infractiunea, nu il poate nimeni sanctiona, din acest motiv, sactiuni pentru denunturi calomnioase sunt extrem de putine inspre deloc.

Singura dovada,proba,este convorbirea telefonica unde este clar ca fapta lui a fost rau-voita.
Legile difera de la tara la tara,nu stiu cat de valabile sunt si aici. Daca as sti sigur ca poate plati pentru toate astea in Romania,as veni special pentru asta.
Buna seara! Faptul ca cineva te acuza de ceva (jaful unui seif cu foarte multi bani) ce nu ai facut si te numeste hot,se numeste calomnie? Faptul ca esti luat de politie in miezul noptii si tu nu stii absolut nimic,plus ca pierzi zile de munca si ju ai cu ce sa platesti chiria si cu ce sa te intretii, se incadreaza in categoria daune morale (pe care ar trebui sa le suporte acuzatorul)? Ce este de facut in cazul acesta? Totul s-a intamplat in Anglia. Aici avocatul mi-a spus ca nu poate face nimic in privinta asta. In Romania credeti ca pot face ceva in legatura cu asta? Nu poate scapa asa usor persoana care ne-a ruinat planurile si viata de zi cu zi. Multumesc anticipat!
P.S. Nu sunt sigura daca am ales bine categoria