avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate melinda2001

Activitate melinda2001

Răspuns la discuția Rog ajutor - divort, partaj
multumesc frumos pentru raspunsuri!
Multumesc pentru raspuns.Societatea a fost infiintata cu banii proveniti dintr-un credit pe care l-a luat sotul meu pe persoana fizica.Eu am fost angajata la firma sotului meu mai multi ani(am avut o afacere mica care activa sub aceeasi firma doar ca erau domenii diferite.A trebuit sa renunt la ea din motiv ca am pierdut trei sarcini si la a patra sarcina am fost in mare parte in spital)Dupa concediul de ingrijire copil m-am angajat la o alta firma.
Nu as vrea sa implic copii in niciun fel daca nu e necesar si am incercat pe cat se poate sa nu ii influentez in niciun fel dar atitudinea sotului meu e total inversa.Legat de vacanta,le-a propus copiilor sa mearga in vacanta doar ei,fara mine,pentru bucuria lor as fi fost de acord dar copiii refuza.Nu ar fi o problema mersul in concediu,as reusi eu sa le umplu vacanta cumva,nu asta e problema.Problema e atitudinea si felul in care pune problema in fata copilului."Nu mergem in concediu ca asa merita mata" :(

Am incercat prin toate metodele posibile sa discut cu el dar e o tine pe a lui.Aseara l-am invitat in oras la cina,fara copii,sa stam sa dicutam calmi situatia,nu am avut cu cine.El sustine ca el nu e apreciat,ca el face tot si eu nimic.Mentionez ca zilnic ma trezesc la 5.30,pregatesc micul dejun sa nu plece copiii cu stomacul gol ,duc copiii la scoala+gradi,alerg la servici pana la ora 17.Ies de la servici,duc baietelul la antrenament,fetita e cu mine in permanenta.Ajungem acasa la ora 19 in fiecare a doua seara.Ma apuc de gatit deoarece fetitei ii pun mancare gatita de acasa ca sa nu manance catering si trebuie sa gatesc zilnic.Intre timp calc rufe,spal,ordonez lucrurile de prin casa.Toate aceste nu insemna nimic pentru el.Eu nu contest faptul ca munceste la servici si castiga bani multi dar el cand ajunge acasa ,se odihneste deoarece acasa nu face si nu a facut niciodata nimic inafara de a tunde gazonul odata la 2 sapt.
Multumesc mult de incurajare.Acum 6 luni am pierdut-o pe mama,cancerul nemilos a luat-o de langa mine.Ea e ingerul meu pazitor si stiu ca de sus o sa ma ajute sa merg mai departe.
Multumesc frumos de raspunsuri.Sper din suflet sa reusesc sa fac dreptate,clar ca o sa caut un avocat bun care sa-mi reprezinte cazul.In cazul baietelului meu,sunt convinsa ca o sa fie audiat de instanta,este un copil foarte istet,copil care a luat premii la olimpiade,copil care are multe de spus.Eu l-am sustinut foarte mult in ceea ce priveste temele,scoala si invatatura si ela re nevoie de dragsote si liniste nu de scandaluri,reprosuri si discutii legate bani.
Sper sa am puterea sa lupt pana la capat cu n monstru pe care il intereseaza doar banii.
Buna ziua

Am nevoie de ajutor intr-o problema destul de complicata.Eu si sotul meu am ajuns intr-un impas al casniciei noastre,in situatia in care nu ne mai intelegem deloc.
Sotul meu detine o afacere in care este asociat,firma a fost infiintata dupa un an de la casatoria noastra.(2006)In anul 2008 a luat un credit ,bani care au fot dati ca si avans la casa inb care locuim si acum.Creditul a fost platit,evident,de catre firma.Creditul expira peste doi ani iar casa este pe firma.In caz de divort,eu beneficiez de parte din aceasta casa?De nenumaratae ori mi-a zis sa plec din casa pentru ca e casa lui.Mentionez ca eu lucrez,am foat angajata tot timpul iar salariile mele s-au cheltuit pentru intretinerea familiei si a copiilor(3 ani si 9 ani).
Pe langa asta ,mai am o intrebare.
Avem o suma deloc de neglijat economisita care este tinuta in casa,deci nu la banca,ca sa am o dovada a sumei.El a luat toti banii sustinand ca sunt doar ai lui fiindca el castiga mai mult.Ce e de facut in acest sens?
Refuza sa ducem copii in vacanta ca sa se razbune pe mine, cu toate ca baietelul cel mare sufera enorm ,sfatuiti-ma ce sa fac?Mie mi se rupe sufletul vazandu-i in aceasta situatie.Vorbeste foarte urat atat cu mine cat si cu baiatul,e frustrat tot timpul,chiar nu stiu ce sa fac.M-am gandit si la varianta sa iau copii si sa plec dar nu stiu daca e ok,eu bani de divort nu am deoarece repet,el a luat toti banii.Sunt disperata,umilita si vreau sa imi cresc copii in dragoste si liniste.