In perioada noiembrie-decembrie 2014 mai aveam de luat aproximativ 10 zile de concediu, dar pentru ca proiectele erau urgente si trebuia sa incasam banii pentru a putea fi platite salariile, nu am am stat in concediu, drept urmare cei de la financiar ne-au trimis o foaie in care sa trecem zilele cand " o sa stam in concediu", desi eu am venit la munca in aceasta perioada , in pontajul electronic apar ca fiind prezent la munca,drept dovada ora de intrare si iesire din institut , plus ca am efectuat si ore suplimentare (la acestea mi s-a promis ca le pot lua ca liber in 2015). Acum ca sunt in preaviz am cerut situatia zilelor de concediu de anul trecut (adica cele 10 ramase) si situatia orelor suplimentare (am 88 de ore), adica in total 21 de zile. Din moment ce o sa incetez colaborarea cu actuala firma nu ar fi normal ca aceste zile sa imi fie platite?
Multumesc.
Buna ziua,
Anul trecut prin noiembrie-decembrie am fost anuntati sa ne luam concediul " pe foaie" si sa venim la munca, pentru ca la momentul acela din cauza lipsei de bani pentru salarii toate proiecte in derulare au devenit urgente pentru a incasa banii mai repede. Mentionez ca s-au efectuat si ore suplimentare cu promisiunea de a le lua liber in 2015.
In acest moment, eu mi-am dat demisia si sunt in preaviz de 20 de zile lucratoare. Aceste zile si ore suplimentare le pot recupera cumva? (m-ar interesa sa fie platite),
Mentionez ca in aceea perioada am facut foaia de concediu dar in sistemul electronic de pontaj se poate verifica ora de intrare si ora de iesire din institut.
Multumesc.