avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate bianca1988

Activitate bianca1988

Buna ziua am sa explic situatia de la inceput pentru a fii mai explicita.In anul 2008 fratele meu a luat un credit de la BRD de nevoie personale in valoare de 3000 euro iar eu am dus o adeverinta de salariu si am semnat contractul la rubrica ,,co imprumutant,,Anii au trecut si suma nu a fost restituita de fratele meu in totalitate a fost dat in judecatadar dar el este plecat de foarte mult timp din tara si nu l-au mai gasit in schimb ma ameninta pe mine tot dimpul mai exact de vreo 3 ani desii nu mi-a fost retinut nimic din salariu.In momentul de fata eu vreau sa imi cumpar un apartament si as dorii sa stiu daca banca are dreptul sa imi puna apartamentul in licitatie desi mentionez ca creditul a fost de nevoi personale nu ipotecar.Nu stiu ce sa fac poate ma ajutati cu un sfat :sorry:
Exact stiu si eu ca donatia este apa de ploaie poate fii atacata fara nici o problema..Eu as vrea sa stiu daca tatal meu trece apartamentul pe numele meu cu clauza de intretinere ce obligatii am eu fata de el?obligatiile trebuie specificate in contract?daca el dupa ce facem contractul de vanzare cumparare( cu clauza de intretinere) dupa cativa ani se razgandeste si nu mai doreste sa imi lase apartamentul se poate sa il treaca inapoi pe numele lui?
Tocmai de asta intreb daca se face contract de vanzare cumparare si apartamentul trece pe numele meu fratele meu vitreg nu mai are nici un drept legal?
BUna ziua am si eu o nelamurire,parintii mei sunt divortati de 23 de ani si apartamentul in care locuiesc cu mama mea este pe numele tatalui,acesta a fost recasatorit iar acuma recent a divortat din nou #-o avand un copil cu a doua nevasta.Eu as vrea sa stiu daca tatal meu trece apartamentul pe numele meu cu clauza de intretinere ce obligatii am eu fata de el?(mentionez ca el are garsoniera unde sa stea nu va locuii cu mine),eu am dreptul sa vand acel apartament?sau abea dupa moartea lui.Vreau sa stiu daca facem acest contract de vanzare cumparare daca fosta sotie si copilul mai au drepturi legale din acel apartament.