avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Activitate buhazi

Activitate buhazi

buna seara ma numesc Daniel si as dori sa ma ajutati cu o problema in legatura cu inmanarea unui proces verbal.
fratelui meu i sa intocmit un proces verbal in data de 23.02.2015de catre un agent rutier (polistist comunitar) nu este un agent rutier precum scrie el in procesul verbal pt ca el ii insoteste pe polistii rutieri adica gardieni sau cum i se ziceau lor inainte, in fine pt oprire neregulamentara in zona de actiune a indicatorului oprirea interzisa si a fost sanctionat cu 2 puncte amenda in valoare de 195 de lei si 2 puncte de penalizare.el a refuzat sa semneze procesul verbal pe care nu apare martori oculari pt ca zice ca exista proba foto si la alte mentiuni ale contavenientului agentul scrie in proces ca este intocmit in lipsa acestuia.problema este urmatoarea astazi in jur de ora 15 vine acasa la adresa fratelui meu masina politiei si ii inmaneaza mamei mele procesul verbal la care ii cere actul de identitate si ii zice sa semneze nu stiu ce pt ca mama uitase ce iau zis acestia exact.eu nu eram acasa si nici fratele meu mama fiind speriata a semnat si nu stie ce dupa care a primit acest proces verbal.as vrea sa aflu ce a semnat mama pt ca pe proces nu apare doar semnatura agentului.polistii iau zis mamei sa mearga dimineata si sa plateasca amenda pt ca plateste doar jumatate din valoarea totala a amenzii.mama cum face dovada ca azi data de 14.03.2015 ia fost inmanata amenda si nu in data de 23.02.2015 cum apare pe proce si de ce ia inmanat ei acest proces in lipsa fratelui meu.