avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate poterasu

Activitate poterasu

Răspuns la discuția Pot schimba custodia comuna
Nu i-am refuzat acest drept de asi cunoaste fratiorul dar in prezenta tatalui, va rog sa ma intelegeti ca mama ca imi este teama sa imi las copilul pe mainile unei necunoscute. Oricum intrebarea mea este daca legea ii permite sa imi ia copilul si sa il duca in grija altei persoane tinand cont ca nu il ia pt el?
Răspuns la discuția Pot schimba custodia comuna
Nu am decat cuvantul lui, el cu gurita lui a spus ca fetita sa stea cu actuala lui sotie si cu baiatul lui. Credeti-ma pe cuvant ca daca stiam ca va sta cu el nu ma speria gandul ca o va lua pt ca stiu ca o iubeste dar femeia asta a fost amanta lui si nu stiu cum se va purta cu copilul meu in lipsa lui.
Răspuns la discuția Pot schimba custodia comuna
este o custodie comuna fara program de vizita, si el doreste pe perioada vacantei sa stea la sotia lui la curte pt ca considera ca acolo ii va fi mai bine decat la bloc
Buna seara, am o fetita de 5 ani jumate si o cresc singura de la 3 ani. La divort judecatoarea ne-a oferit custodie comuna dar el a plecat in strainatate si a vizitat-o la 6 luni oferindui o pesie alimentara de 200 lei.El sa recasatorit si are si un copil si acum vrea ca fetita mea sa stea cu actuala lui sotie cat e el in strainatate in vacante. As dori sa stiu daca legal are voie sa faca asta tinand cont ca el nu este acasa si nu cred ca mama vitrega se va ocupa cu dragoste de copilul meu. As dori sa stiu daca pot schimba cumva custodia comuna a copilului?