avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate Missioanaalx

Activitate Missioanaalx

Urmează sa imprumut unei persoane suma de45.000€ . Ce garanție imi pot lua ca sa fiu sigur ca imi recuperez banii? Ma gândesc la un contract de imprumut bănesc cu garanție imobiliară la notariat, insa ar mai fii o problema si anume faptul ca eu ca sa ajut aceasta persoana imi pierd dobânda lunară de la banca, banii fiind depuși cu dobânda la termen. Ce sfat imi dati?
Răspuns la discuția Divort cu minor 2 ani
Martori sunt n , plângeri la poliție doua , una pt Amenințare si pt faptul ca a plecat in mod iresponsabil cu copilul , si anume conducând cu el in brațe , iar una pt violare de domiciliu . Certificatul IML este dobândit pana in căsătorie , pana la nașterea copilului ... Dar trebuie sa ii contureze acestui om adevăratul caracter
Buna ziua , pe scurt va voi relata problema mea astfel incât sa va faceți o idee si sa mi dati un răspuns cat se poate de obiectiv ! Sunt căsătorită de 3 ani , am un baiatel de 2 ani si 4 ani . In urma numeroaselor neînțelegeri si maltratări din partea soțului m am decis sa divortez in luna Martie a anului trecut. Pt ca situația a degenerat, si anume am ajuns sa fiu terorizată, cu tel mesaje de amenințări, a intrat peste mine in propria mea casa , am depus si o cerere pt un ordin de protecție si încredințarea minorului la Judecătoria cornetu, unde am Atașat mesajele de Amenințare, nr de dosar ale plângerilor la poliție cu violarea de domiciliu si Amenințare si am solicitat proba cu martori. Cu toate astea instanța , nu a apreciat situația mea ca fiind una de urgentă si asa am stat in stres timp de 4 luni pana cand s a stabilit un termen ! De frica si Trăind sub aceleași amenințări ca ma va tăia , bate, ca imi va lua copilul .. Am retras ambele dosare si am încercat sa ma împac cu soțul insa fiecare a locuit separat, el la bunicii materni eu împreuna ch fiul meu la noi acasă . Am ajuns la punctul in care efectiv numai rezist sa fiu terorizata nici eu nici copilul meu , pt ca si ch fiul nostru se poarta oribil ii adresează apelative de genul " bulangiule ", " fatalaule " " fraiere" astfel copilul il respinge si nici nu vrea sa stea ch el , bănuiesc ca ii este frica de el. Doresc sa reintroduc acțiune de divort in care solicit exercitarea Autorității parintesti exclusive si un program de vizitare la domiciliul minorului . Ce probe as avea : faptul ca bunicii materni ai soțului, cu care acesta locuiește momentan sunt sub pedeapsa unei închisori de 3 ani cu suspendare din 2014 conform deciziei 888/A 29 Iulie 2014. Mai mult decât atat , soțul meu pt a dobândi o indemnizatie de creștere copil a falsificat niste documente împreuna cu o doamna căreia i a dat 1000€ . Dupa terminarea indemnizației, a primit acasă prin posta de la Serviciul prestări servicii sociale sector 1 o somație daca pot sa i spun asa in care este obligat sa restituie suma pe care a primit o in decursul celor 2 ani si anume 29000 RON . Nu este deschis încă un dosar pe rolul judecătoriei sector 1 insa bănuiesc ca m ar ajuta si acest lucru pt ca instanța sa aprecieze Xca acest om este un exemplu negativ pt fiul meu alături de familia Lui si astfel sa nu ii dea un drept de găzduire in Weekend al minorului asa cum dorește , plus exercitarea aut par exclusiv de către mine ?