avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprumut cu garanție
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprumut cu garanție

Urmează sa imprumut unei persoane suma de45.000€ . Ce garanție imi pot lua ca sa fiu sigur ca imi recuperez banii? Ma gândesc la un contract de imprumut bănesc cu garanție imobiliară la notariat, insa ar mai fii o problema si anume faptul ca eu ca sa ajut aceasta persoana imi pierd dobânda lunară de la banca, banii fiind depuși cu dobânda la termen. Ce sfat imi dati?

Alte discuții în legătură

Imprumut de bani prin notar cu dobanda mare. legal? unsimplucetatean10 unsimplucetatean10 Buna ziua, O semi cunostinta mi-a cerut prin intermediul unui membru din familie imprumut o suma considerabila de bani pe baza de contract, prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice 25z 25z urmeaza sa dau un imprumut la o persoana fizica .fiind vorba de o suma destul de mare as vrea cateva sfaturi.suma urmeaza sa fie returnata in urmatoarele 4 ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut kontesa kontesa Buna ziua! O persoana fizica poate acorda imprumut unei persoane juridice fara alte pretentii financiare?(de exemplu dobanda) in ce conditii? exista un cadru ... (vezi toată discuția)