avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imprumut intre pers fizice MARE ATENTIE LA ANUNTURI PE ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imprumut intre pers fizice MARE ATENTIE LA ANUNTURI PE NET

Anuntul suna cam asa: persoana fizica, oferim bani imprumut, cu acte la notar, fara garanti imobiliare, in baza art 1576 din cod civil, suma maxima imprumutata 15. 000 e, cu dobanda de 20% pe an. Contractele sunt personale.
Niste escroci care cer bani de transport chipurile , eu m-am prins la timp dar am zis ca este de bun augur sa va informez pe cei care saracii sunt disperati dupa un ajutor banesc.
Eu nu inteleg de ce politia nu face nimic in acest sens?!!!reclamatii exista.
[Editat]
Pe langa faptul ca dobanda de 20% este camata
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 22:56, 7 Decembrie 2011
multumim frumos pentru atentionare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camatarie(art 1576 cod civil)? stefanel123 stefanel123 Buna ziua, In presa exista un anunt in care se precizeaza ca se ofera imprumuturi(fara garantie) in temeiul art 1576 (cod civil?!?cred). As fi interesat ... (vezi toată discuția)
Bani cu imprumut ipso ipso Buna ziua. Cineva are nevoie de bani pentru o afacere. Pot sa-i dau cu imprumut doar cu garantie imobiliara si daca am si eu un castig. 1. Cum pot face ... (vezi toată discuția)
Camatari daiana_raluca daiana_raluca va rog sa ma ajutati intr-o problema! Sotul meu a imprumutat de la un camatar 3000 de euro acum 3 ani.In tot acest timp i-a platit acestuia 150 de euro pe luna ... (vezi toată discuția)