Multumesc pt raspuns, dar se pare ca in cazul meu nu o pot rezolva asa intrucat asociatia de proprietari nu se implica intrucat nu are niciun drept.
Ma intereseaza daca stie cineva daca s-ar putea rezolva cu declaratia notariala.
O zi buna tuturor!
Buna seara!
Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face in situatia in care proprietarul apt care a facut investitia initiala nu e de gasit? Am inteles de la vecini ca de fapt dlui a cumparat apt respectiv de la persoana care a tras pe scara conducta de gaz pt centrala.
Eu personal locuiesc in Suceava si aici distribuitorul local de gaze este Eon gaz.
Credeti ca ar fi legala si acceptata de cei de la eon ca pe langa acordul celorlalti locatari care au contribuit la teava ca eu sa fac o declaratie notariala prin care sa-mi asum raspunderea pt a ma achita de contravaloarea cotei parti care-mi revine catre persoana pe care nu o gasesc pt semnatura ? Am inteles ca prin alte localitati se practica si aceasta modalitate in situatii ca a mea sau chiar si in situatia in care pretentiile sunt foarte mari si nefondate