avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate mioara31

Activitate mioara31

Răspuns la discuția Validare poprire
Masina daca este pe numele meu poate fii executata?
Multumesc!
Nota scrisa cum o pot trimite? Pe mail , posta , curier? Va multumesc.
Buna ziua , am avut un împrumut in valoare de 3700 lei facut in anul 2008 pe care nu am reusit sa-l achitam si din 2010 nu am mai plătit . Astăzi am primit o înștiințare de la judecătoria ca trebuie sa ne prezentam saptamana viitoare ptr un dosar de validare poprire . Dosarul este pe numele sotului care numai are servici de anul trecut .La fostul loc de munca a mai primit instiitari de poprire dar patronul nu a oprit. Noi nu avem proprietati stam cu părinții , si in primavara am primit o masina dacia de la nasul nostru ptr care am facut contract de vanzare cumpărare pe numele meu.
Noi stam in Bucuresti si judecătoria este la Caracal . Este obligatorie prezenta?
Daca el nu înregistreze venit ne poate executa masina chiar daca este pe numele meu?
Care sunt pasii de urmat?
Multumesc anticipat ptr răspunsuri!
Buna seara,tatal meu a facut un credit in 2007 si nu l-a mai plati dupa o perioada din diferite motive financiare .Astazi am gasit in cutia postala un plic... in care am gasit un dosar de executare silita a apartamentului care este pe numele lui .Mentionez ca in tot contractul nu figureaza nicaieri ceva de vreo garantie imobiliara doar garantii reale mobiliare .Tatal meu nu mai locuieste cu noi din 2000 si este divortat de mama din 2009.Suma de plata este de 15.777 lei .Maine am sa merg la biroul executorului judecatoresc precum scrie in dosar dar vroiam sa stiu daca ne pot executa apartamentul...???