avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pe imobil legala sau nu?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pe imobil legala sau nu?

Buna seara,tatal meu a facut un credit in 2007 si nu l-a mai plati dupa o perioada din diferite motive financiare .Astazi am gasit in cutia postala un plic... in care am gasit un dosar de executare silita a apartamentului care este pe numele lui .Mentionez ca in tot contractul nu figureaza nicaieri ceva de vreo garantie imobiliara doar garantii reale mobiliare .Tatal meu nu mai locuieste cu noi din 2000 si este divortat de mama din 2009.Suma de plata este de 15.777 lei .Maine am sa merg la biroul executorului judecatoresc precum scrie in dosar dar vroiam sa stiu daca ne pot executa apartamentul...???
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:00, 17 Martie 2015
Da, pot executa silit orice bun al debitorului deoarece atunci când a luat un împrumut acesta a garantat cu toate bunurile sale, prezente și viitoare. Găsiți o soluție să plătiți datoria, altfel, veți pierde imobilul în care locuiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita vecin cu credit pe apartament mariantrifan mariantrifan Buna ziua O matusa sa judecat cu un vecin , in urma procesului acesta trebuie sa ii plateasca daune si cheltuieli de judecata. A contactat un executor pentru ... (vezi toată discuția)
Datorii la firma de telefonie mobila cristina_pkr cristina_pkr buna ziua, as dori sa stiu in ce masura sunt implicata in situatia in care o persoana pe care am luat-o in spatiu si figureaza la adresa mea este datoare la o ... (vezi toată discuția)
Act notarial de imprumut spir spir As dori sa stiu daca intr-un act notarial de imprumut trebuie trecuta ceva garantie gen masina,apartament sau este doar optional ? (vezi toată discuția)