buna ziua, as dori sa stiu in ce masura sunt implicata in situatia in care o persoana pe care am luat-o in spatiu si figureaza la adresa mea este datoare la o firma de telefonie mobila si deja este la etapa de executare silita, in conditiile in care aceasta persoana nu a locuit nici macar o zi la adresa dar aici vin instiintarile si nici nu mai stiu nimic de ea ca sa o pot informa?
Dvs. nu veti suporta nicio consecinta legala pentru faptul ca o persoana care a avut domiciliul la dvs. nu isi achita datoriile. In afara ca veti fi deranjata de instiintarile si somatiile trimise pe posta la adresa la care locuiti, nu aveti de ce sa va ingrijorati.
Puteti eventual sa instiintati in scris firma de telefonie mobila despre faptul ca respectiva persoana nu locuieste la adresa dvs., insa nu cred ca va avea mare efect asupra instiintarilor care vor continua probabil sa vina.
va multumesc tare mult, chiar azi am gasit la cutia postala un plic de la curtea de apel bucuresti de la un birou executor judecatoresc si m-am ingrijorat. raspunsul dvs. m-a linistit! o seara buna!
Creditexpress
bandi2
buna seara. am cumparat apartamentul,acum 3 ani. de vre o 5 luni,tot vine o scrisoare la adresa mea,dar pe un alt nume...pana acum,nu am deschis ... (vezi toată discuția)