avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra2015

Activitate alexandra2015

Răspuns la discuția Permis suspendat pentru depasire
A avut loc procesul si s.a dat hotarare de anulare a cererii inca de la primul termen. Nu am avut nici cum sa ma prezint. Am verificat acum pe portalul Judecatoriei Arad. Vreau sa stiu ce urmeaza mai departe ? Ce trebuie sa fac ?
Răspuns la discuția Permis suspendat pentru depasire
amenda am platit.o imediat. plangerea e formulata oricum cam eronat pt ca am scris.o exact inainte ca ei sa inchida biroul. a fost totul in graba . multumesc de raspuns.
Mi.a fost suspendat permisul pe loc pt depasire pe linie simpla continua, in raza indicatorului depasire interzisa. Asa mi.au scris in procesul verbal. Nu stiu daca era acel indicator in zona, ei spun ca au in filmat. In sfarsit, eu am facut contestatie la procesul verbal. Suspendarea s.a dat mi.au dat.o organele de politie pe 30 de zile. Eu am facut contestatie pt ca am nevoie de permis, nu pot prezenta 2 foi de acest gen in strainatate. Ei mi.au dat drept de circulatie 15 zile cu 2 foi, spunand ca sunt valabile in spatiul european. Oare ? Ideea e ca eu acum am un proces la Judecatoria Arad. Am vrut sa numesc un avocat dar mi.a cerut 20 de milioane... Prin urmare va cer ajutorul... Cum pot afla ce sentinta se da in proces ? Eu lucrez in strainatate si nu cred ca voi fi prezent la nici un termen. Sunt obligat sa fiu prezent ? Aparator nu mi.am pus , avand in vedere cati bani au cerut. Dar imi puteti spune , in cazul in care pierd procesul si trebuie sa le predau permisul pot afla acest lucru si altfel decat de la adresa mea de domiciliu? La domiciliul meu nu locuieste nimeni, si am inteles ca daca nu predau permisul cand instanta o dispune imi vor prelungi perioada de suspendare cu inca 30 de zile . Multumesc ...