avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate mihaidutu84

Activitate mihaidutu84

Va rog sa spuneti ce riscuri sunt daca fac apel? Am nevoie si de o alta parere, am consultat un avocat si mi-a spus ca as putea obtine o amanare a executarii pedepsei si doar 2 ani incercare, va rog un raspuns pentru ca nu as vrea sa risc sa sa obtin cu executare. multumesc
multumesc frumos pentru raspuns
Ora estimata: 08:30
Complet: C5 (fost C 2B) - penal
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În baza art. 85 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice republicată cu aplic. art. 5 C. pen. ?i art. 375 C.p.p. ?i art. 396 C.p.p., condamnă pe inculpatul DU?U MIHAI, la o pedeapsă de 10 (zece) luni închisoare. În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice republicată cu aplic. art. 5 C. pen. ?i art. 375 C.p.p. ?i art. 396 C.p.p., condamnă pe inculpatul DU?U MIHAI, la o pedeapsă de 10 (zece) luni închisoare. În baza art. 33 lit. a - 34 lit. b Vechiul Cp, contopeşte pedepsele aplicate în prezenta cauză şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 10 luni închisoare, sporită cu 2 luni închisoare, inculpatul DU?U MIHAI, urmând să execute în final pedeapsa de 1 an închisoare. În baza art. 71 V. Cod penal interzice inculpatului, ca pedeapsă accesorie, drepturile prevăzute de art. 64 alin. 1 lit. a teza a-II-a şi lit. b Cod penal. În baza art. 81 V. C.pen. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 3 ani închisoare, stabilit conform dispoziţiilor art. 82 V. C.pen. În baza art. 71 alin. 5 V. Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei accesorii a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 alin. 1 lit. a teza a-II-a şi lit. b Cod penal, pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii. În baza art. 359 V. C.pr.pen., atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 V. C.pen., privind cauzele de revocare a suspendării condiţionate a executării pedepsei. Obligă inculpatul la plata sumei de 900 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 18.03.2015.
Document: Hotarâre 703/2015 18.03.2015