avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate annaj

Activitate annaj

Buna ziua,
Suntem cooperativa mestesugareasca si dorim sa stim daca in conformitate cu L. 87/2020, ,pentru cladirea pe care o detinem in proprietate, poatem solicita trecerea in proprietate si a terenului de sub aceasta. Terenul de sub constructie nu este inregistrat la registrul agricol ci este mentionat la Oficiul de Cadastru, in CF a imobilului ca apartinand primariei, teren pe care noi il detinem in folosinta, drept acordat la momentul ridicarii constructiei (anul 1970). si pentru care platim taxele si impozitele aferente. Multumim!
Situatie: -anul 2012, prin Hot. Ad. Gen a societatii unde activez de 10 ani, s-a hotarat cresterea salariilor( indexare colectiva nu prin negociere individuala), cu un procent de x%.( nu exista nici o exceptie stipulata in aceasta hotarare). Eu ma aflam in co. crestere copil (2 ani) si bineinteles nu am fost prezenta la sedinta A.G. Am revenit la munca in anul 2014 si de curand, intamplator, am aflat de indexarea salariala aplicata colegilor,... mai putin mie!!!. Corect?? Ce pot sa fac??? Multumesc.