Buna ziua .. va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns , sfat sau parere . Zilele trecute am sustras dintrun magazin de articole vestimentare niste haine , le-am vazut si nu aveam la mine suma necesara , nustiu ce am avut in cap , nu m-am gindit deloc ,imi era rusine , dar am facut-o.vinzatoarele mau prins.. si am achitat suma , am intors hainele si dauna magazinului inca odata suma hainelor , a fost chemata doar paza..politia nu si respectiv nu s-a intocmit nici un proces penal . imi este foarte rusine , mi-am cerut atunci scuze si mam intors si apoi si miam cerut..ele mia zis ca sa nu mai fac asa si ca nu s-a scris nici o plingere pentru ca a fost achitata suma ,dar foarte mult orcum retraiesc .. Pot oare sa mai scrie plingere la politie ? Sau sa arate undeva poza datelor mele personale. sau sa arate la universitate sub forma de aviz ceva ?.ar avea acest drept ? Retraiesc foarte mult , nici macar nu pot dormi si mii atit de rusine..imi pare ca toti se uita la mine cu repros ,,si ma mustra atit de mult constiinta..este prima data cind am facut asa ceva ....mi-am invatat lectia ,dar foarte mult retraiesc sa nu afle cineva sau sa scrie la politie,va rog foarte mult daca cunoasteti , ajutatima cu un raspuns..:((:sorry: