avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am achitat dauna si pretul hainelor pe care le-am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am achitat dauna si pretul hainelor pe care le-am sustras din magazin fara sa le achit , proprietarul mai poate sa scrie plingere la politie ?

Buna ziua .. va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns , sfat sau parere . Zilele trecute am sustras dintrun magazin de articole vestimentare niste haine , le-am vazut si nu aveam la mine suma necesara , nustiu ce am avut in cap , nu m-am gindit deloc ,imi era rusine , dar am facut-o.vinzatoarele mau prins.. si am achitat suma , am intors hainele si dauna magazinului inca odata suma hainelor , a fost chemata doar paza..politia nu si respectiv nu s-a intocmit nici un proces penal . imi este foarte rusine , mi-am cerut atunci scuze si mam intors si apoi si miam cerut..ele mia zis ca sa nu mai fac asa si ca nu s-a scris nici o plingere pentru ca a fost achitata suma ,dar foarte mult orcum retraiesc .. Pot oare sa mai scrie plingere la politie ? Sau sa arate undeva poza datelor mele personale. sau sa arate la universitate sub forma de aviz ceva ?.ar avea acest drept ? Retraiesc foarte mult , nici macar nu pot dormi si mii atit de rusine..imi pare ca toti se uita la mine cu repros ,,si ma mustra atit de mult constiinta..este prima data cind am facut asa ceva ....mi-am invatat lectia ,dar foarte mult retraiesc sa nu afle cineva sau sa scrie la politie,va rog foarte mult daca cunoasteti , ajutatima cu un raspuns..:((:sorry:
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2015
vizitator65, utilizator
Cel mai recent răspuns: vizitator65 , utilizator 17:14, 19 Martie 2015
Interesant este ca si proprietarul se intreaba la fel ca dvs daca poate depune plangere, poate va raspundeti reciproc. =D>
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
intradevar ? dar poate nu este dumneaei , dar poate sa scrie ? sau sa arate cuiva datele mele,,va rog mult sa ma ajutati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa depun plangere la politie dupa ce persoana ce a furat din magazin mi-a intors suma hainei si dauna ? Assam Assam Buna seara , Vreau si eu sa va cer sfatul . Mi s-a furat din magazin si persoana in cazua a returnat pe loc banii , hainele si deja dauna. Politia nu a fost ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent ajutor problema serioasa ! ati24 ati24 buna ziua am postat pe forum la dv. aici acum 1 luna jumate un articol citez ``Buna ziua asi avea si eu o intrebare la Dv. Alaltaieri seara am fost racolat ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte ContSters286580 ContSters286580 Buna ziua! In data de 26 martie 2012 am mers la un magazin de haine din complexul comercial AFI Palace Cotroceni la un magazin de haine.Neavand suficienti ... (vezi toată discuția)