avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog urgent ajutor problema serioasa !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog urgent ajutor problema serioasa !

buna ziua am postat pe forum la dv. aici acum 1 luna jumate un articol citez

``Buna ziua asi avea si eu o intrebare la Dv. Alaltaieri seara am fost racolat cu o masina dintrun loc public dus intrun service si batut . Eu am lucrat pentru acei indivizi care mau agresat (am facut penru ei niste site-uri de prezentare ) indivizi erau in numar de 3 persoane la agresare si numai pentru 2 persoane am lucrat , primul proiect facut de mine nu este finalizat pentru ca nu au fost indeplinite conditile stabilite si cererile erau mult mai mari decat stabilisem anterior pentru o suma de bani , din aceasta cauza cu primul proiect am intrerupt precizez ca am primit un avans pe proiectul respectiv ca urmand sa mai primesc o suma care sa reprezinte o parte din avans pentru ca eu avansul lam primit in mici rate , aici mentionezz ca am livrat tot ce inseamna foldere si accesori pentru site clientului nr 1 iar la clientul numarul 2 am facut de la a la z site-ul lam terminat si acuma vine si spune ca vrea bani inapoi ca a gasit in alta parte mai ieftin aceasi magazin ! Cum va povesteam mai sus in seara de 14.03.2011 trebuia ca sa incasezz de la clientul nr 2 bani pentru mentenanta site-ului si inbunatatirea lui lunara stabilita in comun acord cu el atunci in seara respectiva au venit si mau bagat in masina si mau dus la acel service si acolo ma pus sa semnezz obligati de plata pe sumele incasate de mine de la ei pe site-urile care le am facut si mau batut ingrozitor . Am fost sa depun plangere la politie si am fost si la medicul legal sa iau certificatul respectiv medicul ma dat intre 1si 3 zile de ingrijire medicala aici mentionezz ca eu cu certificatul respectiv nu vreau sa ver daune !!! numai ca sa ma lase in pace oameni respectivi sa imi traiesc viata asa cum se cuvine . Bnai nu am de unde sa ii dau inapoi sincer acuma nici nu mai am tupeul sa ies din casa de frica sa nu se mai intample inca odata seara de 14 .Va rog din suflet daca stiti o scapare din problema asta sau un sfat ajutati-ma !!!

Va multumesc din suflet!``

in care povestesc ce mi sa intamplat in data de 14.03.2011 acum revin din cauza ca nu ma lasa agresori aia . In seara respectiva am fost dus si batut am fost a politie si am declarat ce sa intamplat si politia ma intrebat ca doresc sa depun plangere penela si eu am zis ca in conditia in care ma lasa in pace nu doresc sa depun plangere penala . Asta sa intamplat pe data de 15.03.2011 .Iar acum in data de ieri am primit un mail de la ei in care ei imi spune ca vor sa ma dea in judecata pentru nerespectarea angajamentelor de plata , furt si inselaciune fapte care eu nici nu am facut nu am furat nu am inselat in cazul lor am lucrat cinsiti pe acele site-uri de prezentare ce sa mai fac in cazul acesta precizez ca ultimul angajament de plata care am semnat in seara cand ei mau luat este deja judecata de catre si decizie luata am primit o amenda contraventionala de 100 de lei si cheltuieli judecatoresti 50 de lei am si actul care dovedeste faptul acesta deci al treilea angajament nu-si are sensul dar eu am fost batut si pentru acel angajament .

Va rog din suflet ajutatima cu un sfat am sa fiu recunoscator toata viata mea .

Va multumesc frumos .
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
ati24, utilizator
Buna ziua,
Parerea mea este ca vor sa va intimideze,cu acel mail de amenintare.
Pentru mai multa siguranta,angajati-va un avocat caruia sa-i expuneti in amanunt totul,cu lux de amanunte.Nu omiteti nimic :luck:
Luati legatura cu un avocat care sa va ajute sa beneficiati de protectia politiei , daca sunt intrunite conditiile legale.
Ati cerut protectia politiei cum ati fost sfatuit ?
Ati apelat la sprijinul unui avocat ?

Daca veti ramane fara reactie , este posibil sa aveti si alte "surprize contondente".
Eu inteleg ca va lamentati , dar trebuie si dvs sa apelati la cei in drept pentru protectie .
Este ceva care va impiedica sa actionati in acest sens ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua- sechestrare si ma-u batut ati24 ati24 Buna ziua asi avea si eu o intrebare la Dv. Alaltaieri seara am fost racolat cu o masina dintrun loc public dus intrun service si batut . Eu am lucrat pentru ... (vezi toată discuția)
Sechestare olga1 olga1 buna seara daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare ma numesc olga am 25 de ani pe data de 17 mam intalnit cu un baiat de pe net care lam mai ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat cu o sticla in cap din motive ca nu i-am dat o tigare mariusbaldovin mariusbaldovin Pe data de 6 Octombrie,am fost agresat de un individ intr-un club din Targu-Jiu pe motiv ca nu i-am dat o tigare.Pur si simplu ca nu i-am dat aceasta tigare a ... (vezi toată discuția)