avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost agresat cu o sticla in cap din motive ca nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost agresat cu o sticla in cap din motive ca nu i-am dat o tigare

Pe data de 6 Octombrie,am fost agresat de un individ intr-un club din Targu-Jiu pe motiv ca nu i-am dat o tigare.Pur si simplu ca nu i-am dat aceasta tigare a inceput sa puna mana pe gulerul tricoului si a inceput sa ma jigneasca,dupa care a sarit in ajutor DJ-ului clubului si ospatar pentru a nu ma lua la bataie.Dupa 20 de minute dupa ce am iesit din clubul respectiv m-a urmarit si a inceput sa-si cheme si prieteni pentru a ma ataca.La iesirea clubului a inceput sa ma intrebe ca de ce nu i-am oferit tigarea si eu pur si simplu i-am raspuns individului ca nu sunt obligat sa-i ofer aceasta tigare.Dupa ce am vorbit frumos cu el a inceput sa ma atace cu o palma dura pe fata zonei,dupa care si prietenii lui mau agresat cu pumni si cu o sticla in cap.Dupa bataia pe care am luat-o,am inceput sa sun la organele de politie si sa rezolv cazul.Am sunat si Politia i-a luat la sectia,li s-a luat declaratii cine si cum au inceput sa ma atace.Ma bucur ca au recunoscut in plangerile care Politia le-a luat ca nu le-am facut nimic si ca mau atacat fara rost.Dupa care am fost sunat si eu sa depun plangere la Politie pentru atacul fara rost.Am depus plangere impotriva celor 3 indivizii care mau agresat fara rost.Acum vreau sa va intreb pe voi care stiti cei de la politie mi-au dat nr dosarului de la politie din Targu-Jiu si nr dosarului de la parchet,am cautat si nu gasesc nr dosarelor nici la politie dar nici la parchet.Sa fie oare pe mana acest caz sa nu pateasca nimic si mi-au dat la vrajeala numerele dosarelor.Va rog frumos ajutati-ma celink de site sa pot cauta .
Nu aveti unde sa le gasiti online, doar dosarele aflate pe rolul instantelor le puteti verifica pe portal.just.ro.
Daca doriti sa va interesati de stadiul dosarului, depuneti o cerere in acest sens, eventual va prezentati personal la organul de urmarire si solicitati lamuriri.
Pe acel site am verificat.Probabil nu este in ROL dosarul...ce trebuie sa fac .....in cazul acesta ?
Pai v-am explicat ca dosarele aflate in faza de urmarire penala nu aveti unde sa le vizualizati.
Am facut sesizare la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu-Jiu acum 2 luni pentru stadiul dosarului si cei de la Parchet mi-au trimis de atunci 2 luni dupa ce am trimis o cerere in care solicit stadiul dosarului si mi-au zis ca exista in baza lor de date si urmeaza inaintat de Parchet........ma intreb din 2014 luna Octombrie ce au facut,ma ajuta cineva ?
Intrucat ati primit deja raspunsul ca dosarul este instrumentat, nu mai ramane decat sa asteptati solutia procurorului de caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din locuinta - an Nmk mk Vfcfsc Nmk mk Vfcfsc Buna ziua! In perioada 24-25,06,2012 mi-sa furat un leptop din locuinta, pe data de 25,06,2012 am depistat furtul si am anuntat politia, au venit au luat ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica gocu_88 gocu_88 Ieri cand veneam de la facultate era pe hol tipa de deasupra mea impreuna cu prietenul ei...fumau,i-am rugat sa nu o mai faca deoarece blocul nu are ... (vezi toată discuția)
Plângere contravențională ErYou ErYou Bună seara, am fost oprit de polițe unde mi s-au cerut actele mașini, iar test la alcool test, unde am avut 0.06 in aerul expirat.. Eu nu am consumat deloc ... (vezi toată discuția)