avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din locuinta - AN
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din locuinta - AN

Buna ziua!
In perioada 24-25,06,2012 mi-sa furat un leptop din locuinta, pe data de 25,06,2012 am depistat furtul si am anuntat politia, au venit au luat amprete, au facut poze si mau chemat sa depun plangere penala in acest sens si sa dau declaratie la care am depus plangerea si am dat declararie, mai au cerut o lista cu persoanele care au fost la mine in 2012 si o alta lista cu persoanele pe care ii banuiam de furt, au inceput audierile persoanelor din lista mea, la care ploitia le aratat la cei audiati lista mea care se gasea numele lor, dupa aceasta fapta a ploitiei, am avut de suferit din partea suspectilor care miau descris foaia cu lista mea.
Dupa un timp am inceput sa merg la post sa ma interesez de stadiul cercetarilor dasarului pana in primavara lui 2013, la care politia de fiecare data mau luat in ras dand un raspuns haiotis incert in ultima data cand am fost am cerut situatia dosarul in scris la care sa inregistrat, dupa o luna mau chemat la post si mau luat peste picior de ce am facut cerere in scris si miau raspuns scris pe un biletel mic ca fapta are AN (autor necunoscut) si miau zis ca daca se afla ceva ma chiama, la care nu ma chemat nici pana acum.
Cum ar fi bine sa procedez in aceasta situatie?.
Va multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Nmk mk Vfcfsc , Avocat 22:37, 15 Iulie 2014
Solicitati oficial procurorului responsabil de caz sa va comunice stadiul cercetarilor,eventual solutia dispusa in cauza
Totodata,puteti face plangere si pentru tergiversarea cercetarilor
Va multumesc pt raspuns!
Mai revin cu o intrebare. Cat in timpul cercetarilor cat si dupa, banuiesc un individ cu furturi si spargeri la activ, la care miau spus mai multe persoane ca indivilu cauta sa vanda leptopul meu si o alta persoana chiar la vazut la un alt complice de al individului acasa, dupa furtul de la mine a mai spart o alta locuinta si bunurile furate la dus la complice unde politia a gasit acolo si leptopul meu, din spusele persponei care a vazut leptopul la complice, perioic intrebam politia de la post de situatia dosarului si in totdeauna imi dadea raspunsuri eronate duanduma peste picior. Acum dupa atata timp mai pot sa fac ceva in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"furt" hypermarket sorin1992 sorin1992 Buna Ziua.Am fost acuzat eu si niste prieteni pe nedrept ca am furat din hypermarket Real si as dori sa stiu, daca, nu am iesit cu nimica din ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt petrub petrub Buna seara , Sunt disperat , astazi fratele meu a fost acuzat ca a furat din supermarket un contur sau asa ceva din magazin.A cumparat cateva produse , dupa ... (vezi toată discuția)
Furt maryalice09 maryalice09 Buna ziua. Sunt cu cineva de un an si mi-am petrecut saptamana la el (mentionez ca nu suntem impreuna). Aseara a venit in vizita un prieten de-al lui si au ... (vezi toată discuția)