avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua- sechestrare si ma-u batut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua- sechestrare si ma-u batut

Buna ziua asi avea si eu o intrebare la Dv. Alaltaieri seara am fost racolat cu o masina dintrun loc public dus intrun service si batut . Eu am lucrat pentru acei indivizi care mau agresat (am facut penru ei niste site-uri de prezentare ) indivizi erau in numar de 3 persoane la agresare si numai pentru 2 persoane am lucrat , primul proiect facut de mine nu este finalizat pentru ca nu au fost indeplinite conditile stabilite si cererile erau mult mai mari decat stabilisem anterior pentru o suma de bani , din aceasta cauza cu primul proiect am intrerupt precizez ca am primit un avans pe proiectul respectiv ca urmand sa mai primesc o suma care sa reprezinte o parte din avans pentru ca eu avansul lam primit in mici rate , aici mentionezz ca am livrat tot ce inseamna foldere si accesori pentru site clientului nr 1 iar la clientul numarul 2 am facut de la a la z site-ul lam terminat si acuma vine si spune ca vrea bani inapoi ca a gasit in alta parte mai ieftin aceasi magazin ! Cum va povesteam mai sus in seara de 14.03.2011 trebuia ca sa incasezz de la clientul nr 2 bani pentru mentenanta site-ului si inbunatatirea lui lunara stabilita in comun acord cu el atunci in seara respectiva au venit si mau bagat in masina si mau dus la acel service si acolo ma pus sa semnezz obligati de plata pe sumele incasate de mine de la ei pe site-urile care le am facut si mau batut ingrozitor . Am fost sa depun plangere la politie si am fost si la medicul legal sa iau certificatul respectiv medicul ma dat intre 1si 3 zile de ingrijire medicala aici mentionezz ca eu cu certificatul respectiv nu vreau sa ver daune !!! numai ca sa ma lase in pace oameni respectivi sa imi traiesc viata asa cum se cuvine . Bnai nu am de unde sa ii dau inapoi sincer acuma nici nu mai am tupeul sa ies din casa de frica sa nu se mai intample inca odata seara de 14 .Va rog din suflet daca stiti o scapare din problema asta sau un sfat ajutati-ma !!!

Va multumesc din suflet!:(
:(
Cel mai recent răspuns: ati24 , utilizator 22:12, 16 Martie 2011
Daca detineti probe care sa dovedeasca cele mentionate,formulati plangere la politie
in cazul in care vor mai recurge la astfel de "gesturi", anuntati politia.ar fi indicat sa va interesati de stadiul anchetei dispuse urmare a plangerii dvs.
Am inteles si multumesc frumos pentru raspuns numai ca am o problema si poate dumneavoastra puteti sa imi dati cateva variante :

Am certificatul medico legal dar nu am martori ca ma batut ca s-a intamplat intrun service la ora 20 50 si nu era in afara de ei nimeni acolo cum pot sa dovedesc asta ?? Va multumesc !

P.S. am fost la politie pentru reclamatie si am depus plangere au zis sa astept ca daca mai au nevoie de mine ma contacteaza !
Sunt destul de probe acestea?

1 certificat medico legal
2 fisa consultatie urgenta spital judetean
3 varul meu care ma vazut cum urc la ei in masina
4 toate schitele precum eu am facut acele site-uri
5 e-mail urile care au fost receptionate de catre mine de la ei cu materiale pentru site!

Va multumesc si astept raspunsul Dv.

P.S. am formulat deja plangerea la politie pe data de 15.03.2011

O zi cat mai placuta.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
ati24, utilizator
ati24 a scris:

Am certificatul medico legal dar nu am martori ca ma batut ca s-a intamplat intrun service la ora 20 50 si nu era in afara de ei nimeni acolo cum pot sa dovedesc asta ??

Daca evenimentul s-a intamplat intrun service,verificati daca nu exista sistem de supraveghere video
Dar cum a fost permis la acea ora accesul in service?
Nu exista portar?

Alte discuții în legătură

Va rog urgent ajutor problema serioasa ! ati24 ati24 buna ziua am postat pe forum la dv. aici acum 1 luna jumate un articol citez ``Buna ziua asi avea si eu o intrebare la Dv. Alaltaieri seara am fost racolat ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac dac am fost batut? Iulia margean Iulia margean Am fost batut de 2 baieti in data de 23 decembrie 2019 fara sa fiu vinovat.Nu stiu unde mau lovit sau cu ce ca eu am cazut jos si nu am mai stiu nimik.Am ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente Andrei101 Andrei101 Buna ziua. Vreau sa spun ca in urma cu 4 zile am fost victima unei infractiuni de lovire si vreau sa va descriu toata scena pt. a intelege si ami explica ce ... (vezi toată discuția)