avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce trebuie sa fac dac am fost batut?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce trebuie sa fac dac am fost batut?

Am fost batut de 2 baieti in data de 23 decembrie 2019 fara sa fiu vinovat.Nu stiu unde mau lovit sau cu ce ca eu am cazut jos si nu am mai stiu nimik.Am chemat salvarea si mau dus la spital iar acolo miau dat doar niste calmante pentru ca nu aveam nici o vanataie.In schimb ma doare foarte tare capul.Pana vineri nu am cum sa scot un certificat medico legal.Ce trebuie sa fac pentru ai face pe ei sa plateasca?P
Ultima modificare: Miercuri, 25 Decembrie 2019
Iulia margean, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulia margean , utilizator 16:15, 4 Februarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am nici o vanataie nimik doar faptul ca ma doare foarte tare capul,iar pana vineri nu gasesc deschis la serviciul de medicina legala ?ce pot face?

CABINET AVOCAT ALEX a scris:

Trebuia sa va prezentati imediat la INML pentru constatarea leziunilor si eliberarea certificatului medico legal, cu acest document putand dovedi vatamarea corporala si a-l atasa la o eventuala plangere penala impotriva faptuitorilor.

Fsceti acest lucru acum daca leziunile sunt vizibile.

Am sunat ieri la iml si pana vineri nu pot face nimic nu este deachis.

Iulia margean a scris:

Nu am nici o vanataie nimik doar faptul ca ma doare foarte tare capul,iar pana vineri nu gasesc deschis la serviciul de medicina legala ?ce pot face?

CABINET AVOCAT ALEX a scris:

Trebuia sa va prezentati imediat la INML pentru constatarea leziunilor si eliberarea certificatului medico legal, cu acest document putand dovedi vatamarea corporala si a-l atasa la o eventuala plangere penala impotriva faptuitorilor.

Fsceti acest lucru acum daca leziunile sunt vizibile.

~ Conținut șters la cerere ~
Mergeti la orice spital daca aveti probleme, ulterior, cu documentele obtinute mergeti la IML.

Alte discuții în legătură

Agresat de doi indivizi ioana_ioanasca ioana_ioanasca Aseara am fost sa-mi felicit un prieten si m-am trezit cu doi indivizi in spatele meu, am vrut sa plec acasa dar afara m-au batut, am reusit sa scap si am fost ... (vezi toată discuția)
Victima a unei agresiuni. ce trebuie sa fac? c.l.s. c.l.s. Buna ziua. Am o problema si vreau sa stiu exact ce trebuie sa fac in aceasta situatie. Zilele trecute am avut un schimb de replici cu un vecin (fiecare dintre ... (vezi toată discuția)
Agresiune corporala ninaci cristian ninaci cristian vreau sa stiu ce se poate face in urma unei agresiuni corporale,am fost batut de o persoana,fara sa ii fac nimic. A venit direct la mine si mi-a dat cu pumni ... (vezi toată discuția)