avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresat de doi indivizi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresat de doi indivizi

Aseara am fost sa-mi felicit un prieten si m-am trezit cu doi indivizi in spatele meu, am vrut sa plec acasa dar afara m-au batut, am reusit sa scap si am fost la politie , la spital, maine plec la IML, va rog sa-mi da-ti o solutie, sustin ca sunt nevinovat. Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 08:57, 21 Februarie 2012
Daca ei v-au batut normal ca sunteti nevinovat.
I-ati lovit si dvs.?
Unde sustineti ca sunteti nevinovat?
La prietenul Dvs. s-au intamplat toate acestea?
Dacă aţi fost bătut, scoateţi certificat medico-legal de la IML şi depuneţi plângere penală la poliţie. Precizaţi toate probele în dovedirea celor susţinute, martori etc.

Succes.
Nu, eu am fost victima.
Toate astea s-au intamplat in fata clubului , am fost la Iml si am depus si plangere la politie, stept raspunsul.Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Batuta si alungata de acasa iahim87 iahim87 Am o cunostiinta care recent a fost batuta de sotul ei si alungata de acasa cu tot cu copil ( o fetita de 3 anisori). A batut-o pentru ca nu a vrut sa-i dea ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica BStefan BStefan Buna ziua. In urma unei discutii contradictorii in autobuz,sunt urmarit de 3 persoane (16-17 ani) in zona locuintei. Acestia asteapta sa fiu singur pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie mona33 mona33 sunt batuta si maltratata de sotul meu. nu mai stiu ce sa fac nu am nici un sprijin si nu mai suport bataile ingrozitoare pe care le primesc de la el.cine ma ... (vezi toată discuția)