avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violenta in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violenta in familie

sunt batuta si maltratata de sotul meu. nu mai stiu ce sa fac nu am nici un sprijin si nu mai suport bataile ingrozitoare pe care le primesc de la el.cine ma poate ajuta si unde sa ma adresez#-o
Cel mai recent răspuns: hades , utilizator 13:20, 9 Noiembrie 2011
mergeti la IML si scoteti -va certificat medico-legal. Faceti plangere la Potitie. pentru consiliere de specialitate apelati la un ONG de profil ( gasiti pe net). introduceti actiune de divort. placati de langa nenorocit
ii puteti face plangere la politie si va sfatuiesc sa divortati daca vreti sa evitati alte incidente pe viitor
din pacate singura posibilitate e de a te adresa organelor competente in speta politiei pe raza teritoriala a careia ai domiciliul - sectie de politie - pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente conform art. 180 CP. ar fi bine dc ai avea si certificat medico legal privind numarul de zile de ingrijiri medicale. Din pacate in acest ca actiunea penala se pune in miscare numai la plangerea prealabila a persoanei vatamate asa ca numai tu poti depune plangere prealabila. te rog eu din sufelt i-a masuri si nu te mai lasa calcata in picioare. succes in demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune ATELOCIN ATELOCIN Buna, am si eu o probl. am fost agresata de sot si vreau sa intentez divort ( inca nu am facut-o), iar acum a luat copilul si a plecat cu el la tara la ... (vezi toată discuția)
Despagubiri morale pendre pendre Acum 5 ani Am fost maltratata batuta tot corpul de fostul sot am fost internat in spital in urma batailor si am obtinut certificat medico legal. In momentul de ... (vezi toată discuția)
Agresiune corporala ninaci cristian ninaci cristian vreau sa stiu ce se poate face in urma unei agresiuni corporale,am fost batut de o persoana,fara sa ii fac nimic. A venit direct la mine si mi-a dat cu pumni ... (vezi toată discuția)