Am fost batut de 2 baieti in data de 23 decembrie 2019 fara sa fiu vinovat.Nu stiu unde mau lovit sau cu ce ca eu am cazut jos si nu am mai stiu nimik.Am chemat salvarea si mau dus la spital iar acolo miau dat doar niste calmante pentru ca nu aveam nici o vanataie.In schimb ma doare foarte tare capul.Pana vineri nu am cum sa scot un certificat medico legal.Ce trebuie sa fac pentru ai face pe ei sa plateasca?P
Nu va poate raspunde nimeni in acest moment, aici pe forum, ce sanse aveti, dar de principiu, cei care v-au agresat trebuie sa raspunda pentru fapta lor.
Dupa depunerea plangerii, urmeaza faza de up, cand se vor administra probe.
De urgenta, adresati-va SERVICIULUI DE MEDICINA LEGALA, in vederea emiterii certificatului medico-legal, acest act atestand numarul de zile de ingrijiri medicale.( acestea nu se confunda cu zilele de spitalizare).
In acest mod, se vor constata leziunile suferite.
Atlminteri, in lipsa acestui document, nu poate fi angajata raspunderea penala a dvs.
Totodata, este important sa probati agresiunea suferita.
Plangerea prealabila, act de pedepsibilitate si de procedibilitate, trebuie depusa in termen de 3 luni, termen ce curge de la data savarsirii faptei.
(altminteri,este apreciata drept tardiva).
Prin plangerea prealabila, sa va constituiti parte civila, in vederea recuperarii prejudiciului cauzat, precizand defalcat sumele de bani cu titlu de daune morale si materiale.
Agresiunea trebuie sustinuta de mijloace de proba,altminteri, exista posibilitatea clasarii cauzei, tocmai din lipsa de probe.
Am fost batut in data de 23 decembrie 2019 de doi baieti.am fost si am scos certificat medico legal si mia dat 44 de zile de ingrijiri medicale.exista vreo sansa sa castigam?