avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce trebuie sa fac dac am fost batut?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce trebuie sa fac dac am fost batut?

Am fost batut de 2 baieti in data de 23 decembrie 2019 fara sa fiu vinovat.Nu stiu unde mau lovit sau cu ce ca eu am cazut jos si nu am mai stiu nimik.Am chemat salvarea si mau dus la spital iar acolo miau dat doar niste calmante pentru ca nu aveam nici o vanataie.In schimb ma doare foarte tare capul.Pana vineri nu am cum sa scot un certificat medico legal.Ce trebuie sa fac pentru ai face pe ei sa plateasca?P
Ultima modificare: Miercuri, 25 Decembrie 2019
Iulia margean, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulia margean , utilizator 16:15, 4 Februarie 2020

Iulia margean a scris:

Am fost batut de 2 baieti in data de 23 decembrie 2019 fara sa fiu vinovat.Nu stiu unde mau lovit sau cu ce ca eu am cazut jos si nu am mai stiu nimik.Am chemat salvarea si mau dus la spital iar acolo miau dat doar niste calmante pentru ca nu aveam nici o vanataie.In schimb ma doare foarte tare capul.Pana vineri nu am cum sa scot un certificat medico legal.Ce trebuie sa fac pentru ai face pe ei sa plateasca?Revin cu cateva informatii in legatura cu faptul ca am fost batut de 2 baieti in data de 23 decembrie 2019.Am fost si miam facut un C.T si mia iesit k am un cheag de sange la cap fapt pentru care am fost internat in spital timp de 4 zile.am de platit o suma in val.de 2770 lei.trebuie sa o platesc eu sau cei care mau batut?Luni trebuie sa merg la medicina legala ca sa duc externarea?Am sanse
sa castig in instanta sau nu?
~ Conținut șters la cerere ~
Am fost si miam facut un CT si mia iesit ca am un cheag de sange la cap pentru care am stat internat in spital 4 zile si am avut de platit o suma in valoare de 2770 lei.am vreo sansa in in instanta sa castig?
Mergeti la IML pentru CML si depuneti plangere.
Am fost azi la medicina legala si am dus copii dupa biletul de externare si trebuie sa astept aproximativ 3 sapt pentru cml.la politie mia spus sa merg cu cml.am sanse sa castig sau nu in instanta?

Alte discuții în legătură

Agresat de doi indivizi ioana_ioanasca ioana_ioanasca Aseara am fost sa-mi felicit un prieten si m-am trezit cu doi indivizi in spatele meu, am vrut sa plec acasa dar afara m-au batut, am reusit sa scap si am fost ... (vezi toată discuția)
Victima a unei agresiuni. ce trebuie sa fac? c.l.s. c.l.s. Buna ziua. Am o problema si vreau sa stiu exact ce trebuie sa fac in aceasta situatie. Zilele trecute am avut un schimb de replici cu un vecin (fiecare dintre ... (vezi toată discuția)
Agresiune corporala ninaci cristian ninaci cristian vreau sa stiu ce se poate face in urma unei agresiuni corporale,am fost batut de o persoana,fara sa ii fac nimic. A venit direct la mine si mi-a dat cu pumni ... (vezi toată discuția)