in al doilea week-end din luna vad copiii 2 ore in orasul de resedinta al sotiei si in al patrulea week-end din luna pot lua copiii la mine de vineri seara pana sambata seara
trecand peste toate intrebarile dvs. mi se parea normal sa fiu consultat in legatura cu acestea, vroiam sa vorbesc la telefon cu copiii la ore care sa nu deranjeje programul lor, pentru a sti ce se intampla cu ei si a pastra legatura
Am o hotarare civila care prevede ca autoritatea parinteasca asupra copiilor rezultati din casatorie sa fie exercitata in comun de ambii parinti. stia respecta doar dreptul la vizita, in rest nu am fost consultat referitor la inscrierea copiilorla scoala respectiv gradinita. la frecventarea orelor de religie de catre acestia, nu sunt lasat sa vorbesc cu ei la telefon nici eu nici matusa mea care a contribuit efectiv la cresterea copiilor. la vizita am observat o racire a copiilor fata de mine, banuiesc datorata influentei fostei sotii cu care acestia locuiesc. va rog sa-mi spuneti ce se poate face legal. va multumesc