avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate georgetica76

Activitate georgetica76

Răspuns la discuția ORDINUL NR.547/2010
Va multumesc din inima pentru ajutor, angajatorul nostru este '' greu de convins'' si de aceea v-am cerut explicatii suplimentare.
Lucrez in cadrul unui DGASPC, doresc sa stiu daca ordinul nr.547/2010 este inca in vigoare si daca se aplica si domeniului de asistenta sociala,respectiv unitatilor de asistenta sociala a persoanelor cu handicap psihic sever.
Am dori sa ni se faca un buletin de determinare prin expertizare a conditiilor de munca si nu stim pasii si legislatia care sta la baza acestui lucru.
Va multumesc.
Va multumesc frumos pentru raspuns. Vom incerca sa facem pasii legali privitor la aceste clarificari.
Conform legislatiei in vigoare, cine este responsabil sa faca Buletinele de determinare prin expertizare a locurilor de muncã ? Noi solicitam DSP-ului si acestia spun ca nu au metodologia de aplicare a legii ...mentionez ca lucrez in cadrul unui centru pentru copii si adulti cu handicap psihic sever din cadrul unui DGASPC.
Răspuns la discuția FISA DE SSM
Pot solicita materialul de instruire ?
Răspuns la discuția FISA DE SSM
Va multumesc frumos pentru raspuns. Voi solicita acest lucru.
Discuție FISA DE SSM
Buna ziua,

Lucrez ca educatoare intr-un centru pentru copii si adulti cu handicap psihic sever si semnez de mult timp fisa de sanatate si securitate in munca fara sa ni se arate materialul de instruire, cine este responsabil de acest material si daca e legal sa nu ni se arate ? Ce putem face in acest sens ?