avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate geortge

Activitate geortge

Va multumesc!
Deci trebuie sa ne judecam cu primaria? Nu se poate intra direct în proprietate dovedind că folosim terenul de atata timp? Ne va trebui deci un avocat?
Buna ziua! Părinții mei locuiesc într-o casă cu curte si grădina dar in acte figurează ca detin o suprafață mai mică decât cea reală. Mai exact, suprafața reală este de aprox 3000 iar in acte scrie ca detin o suprafață de 250 m incluzand terenul de sub casă. Ei au plătit impozit pe suprafața din acte in ultimii 35 de ani. Proprietatea este deținută de părinții mei si inainte a fost deținută de părinții mamei totalizând peste 50 de ani. Pot să-și treacă pe nume toată proprietatea prin uzucapiune? Daca da, ce trebuie sa faca?
Am uitat sa mentionez ca nici parintii mei, nici eu, nu am platit impozit pe intreg terenul de 2000m, ci doar pe 689m reprezentand casa si curtea. Este asta o problema? Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Bunicii mei au cumparat o casa cu gradina si au trecut-o pe numele copiilor lor (2 copii). Unul dintre copii (mama mea) a ramas aici iar celalalt nu a mai dat nici un semn de viata de 26 de ani. Acest unchi al meu a murit acum 10 ani. Vreau sa intreb daca mai pot cumva sa ceara drept de succesiune urmasii lui.