avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate vally89

Activitate vally89

Buna ziua, acum cateva luni iesisem afara dintr-un club si aveam asupra mea 2 plicuri de praf, pana in 0,25 grame ambele cumparate de la un tigan in trecere, cand m-am uitat sa vad ce e acolo o patrula de politie ce isi facea rondul prin zona m a vazut,m a perchezitionat, mi-a luat plicurile si m a dus la sectie, am colaborat cu ei, le am zis de la cine le-am luat,ca nu l am mai vazut niciodata, au scris totul pe declaratie, au zis ca trimit dosarul mai departe si voi fi sunat de catre cineva,intre timp le-am explicat ca eu lucrez in strainatate si peste cateva zile am avion inapoi in anglia,ei mi-au zis ca nu e nici o problema, pot pleca, si voi fi suant.
Peste aprox o luna un domn m-a sunat si mi-a cerut sa ne vedem sa clarificam situatia, i-am explicat ca sunt plecat, ca am anuntat ca plec iar el mi a spus cu prima ocazie cand vin in tara sa sun la un nr de telefon pe care mi l-a dat el.
Am sunat dupa 3 saptamani dupa ce am primit telefonul de la ei si i-am spus ca ma intorc intr-o luna acasa (l-am intrebat ce trebuie sa fac si cat e necesar sa stau acasa ca sa imi pot cumpara bilet de avion dus-intors,mi-a raspuns, o zi, si ca imi pot lua dus intors).
Ce se poate intampla? Nu am mai avut probleme asemanatoare, a fost prima data si atunci m-au prins.
Va multumesc.