avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate danmircea2001

Activitate danmircea2001

Practic in situatia mentionata, beneficiez sau nu de compensatii banesti ?
De curand am primit un preaviz de concediere individuala avand ca temei de drept Art.65 alin.1 (motiv desfintarea postului).
Vreau sa stiu daca am dreptul sa primesc salariu compensatoriu dupa perioada de preaviz (20 zile lucratoare)?
Tin sa mentionez ca acest drept nu este mentionat in contractul meu individual de munca si de asemenea nu am semnat contract colectiv de munca( compania are doar 13 angajati). Ce reprezinta contractul de colectiv de munca aplicabil ? Nu am gasit o varianta clara pe internet?
Multumesc pentru raspunsuri. E corect ceea ce am inteles eu ? Practic daca compania nu are contract colectiv de munca cu angajatii atunci se ia in considerare contractul colectiv de munca aplicabil la nivel national ( acesta:[ link extern ] )
Exista cumva un contract colectiv unic pe care trebuie sa il semneze angajatorul cu autoritatea care se ocupa de contractele de munca avand in vedere ca aceasta companie are doar 13 angajati si nu am semnat contract colectiv de munca?
De curand am primit un preaviz de concediere individuala avand ca temei de drept Art.65 alin.1 (motiv desfintarea postului).
Vreau sa stiu daca am dreptul sa primesc salariu compensatoriu dupa perioada de preaviz (20 zile lucratoare).
Tin sa mentionez ca acest drept nu este mentionat in contractul meu individual de munca si de asemenea nu am semnat contract colectiv de munca( compania are doar 13 angajati).