avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Activitate brenciu

Activitate brenciu

Din moment ce tatal meu este decedat ,eu ca si fiu in urma decesului ce drepturi legale pot avea desi proprietatea este trecuta doar pe numele mamei,iar aceasta in urma decesului tatalui ,pe langa faptul ca continua sa consume alcool zilnic,prezinta semne de paranoia ,fiind foarte agresiva verbal si comportamental tot mai des.Se poate interveni pe cale legala pentru a evita conflictele de natura agresiva fizica si verbala din partea ei si a pastra sau vinde patrimoniul sau parte din acesta,ca si mostenitor legal?
Buna ziua,sunt un caz ce a incercat prin bunavointa sa ajunga la intelegere cu mama dupa decesul tatalui,dar deoarece casa mea si a mamei sunt pe numele ei,facute pe un teren mostenit de ea,aceasta m-a dat afara din casa dupa ce aceasta a inceput tot mai mult sa consume alcool,lucru facut pe o perioada de ani de zile tot mai des.Din pacate ,desi tatal meu a facut imprumut ipotecar pentru constructia casei mele (neachitat fiind pana in prezent )plus banii dupa vinderea apartamentului tatalui meu,toate actele sunt pe numele mamei,care refuza cu indarjire pana si prelungirea buletinului care mi-a expirat.Exista vreo cale legala de rezolvare ? Multumesc anticipat.