Din moment ce tatal meu este decedat ,eu ca si fiu in urma decesului ce drepturi legale pot avea desi proprietatea este trecuta doar pe numele mamei,iar aceasta in urma decesului tatalui ,pe langa faptul ca continua sa consume alcool zilnic,prezinta semne de paranoia ,fiind foarte agresiva verbal si comportamental tot mai des.Se poate interveni pe cale legala pentru a evita conflictele de natura agresiva fizica si verbala din partea ei si a pastra sau vinde patrimoniul sau parte din acesta,ca si mostenitor legal?
Proprietate
anca800
Buna ziua ,in urma cu citiva ani bunica din partea mamei mi-a vindut o casa ,contract C-V ,in schimb in cuprinsul contractului scrie ca mama mea are dreptul de ... (vezi toată discuția)
Probleme familiale
vios71
Buna ziua,
Datorita problemelor de sanatate ale parintilor mei de curand am convenit impreuna cu famila sa ne mutam la ei. Au un apartament cu 3 camere in ... (vezi toată discuția)
Donatie
calin felicia
Parintii mei au divortat.La decesul tatalui sora mea a luat toata partea tatalui meu, care depaseste ca valoare partea care mi se cuvine mie din donatia ... (vezi toată discuția)