avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate Remus-Ionut

Activitate Remus-Ionut

Discuție Violenta
Unde se pot adresa 2 parinti care sunt batuti,maltratati fizic si psihic,si agresati verbal de catre propriul fiu,in situatia in care s-as adresat organelor locale si NU SE IAU NICI UN FEL DE MASURI.Batranilor le este frica sa nu fie ucisi de fiul violent.......in timp ce politia nu ia nici o masura.Va rog frumos.....acei oameni sunt in pericol de MOARTE!!!......si nu sunt cuvinte mari!! Va multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția Impozit persoane cu handicap
Multumesc!!!
Răspuns la discuția Receptie lucrari casa
trebuie sa mergi la primaria de care apartii,va trebuii sa mai platesti o taxa (diferenta de taxa de cind ai inceput lucrarile si pina acum).Vor veni la receptie iar dupa aceea iti vor recalcula taxa.La mine in cei doi ani de autorizare a lucrarilor s-a modificat taxa si a trebuit sa platesc diferenta..Dupa car vei primi un certificat constatator.Mult succes si .......rabdare!!!!
as dori sa stiu de ce scutiri pot beneficia si mai exact am inteles ca pot beneficia de o scutire la lumina.Mentionez ca am un handicap grav si deja beneficiez de reducerea impozitului pe cladire si terenul aferent
(gradul 1).Multumesc anticipat!!