avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate irinacraciun

Activitate irinacraciun

Răspuns la discuția prima casa
multumesc ! asa m-am gandit si eu . vroiam sa mai vad pareri
Discuție prima casa
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Vreau sa incep procedurile pt obtinerea unui credit pt "Prima casa", problema e ca eu in prezent am un antecontract in derulare pt o alta casa( o ruda dorea sa vanda o casa undeva la tara ,care imi placea ft mult si ne-am inteles sa i-o cumpar eu in rate pe 5 ani si am incheiat acest antecontract). Ceea ce ma intereseaza e daca eu mai pot obtine in conditiile acestea creditul pt prima casa. multumesc !
Răspuns la discuția executare silita
Mulțumesc pt răspuns. exista posibilitatea ca aceasta datorie sa se prescrie? Dacă da după cât timp? Și Cum pot verifica dacă s.a prescris?
Buna ziua,
In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit hotarare de executare silita . Va atasez ce scrie pe site-ul judecatoriei ''Admite cererea formulată de Biroul executorului judecătoresc.... Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contractul de credit ...04.12.2008 în folosul creditorului SECAPITAL S.A.R.L. prin SC KRUK ROMANIA SRL, debitor..... Urmărirea se încuviinţează pentru suma de ...., reprezentând debit precum şi pentru cheltuielile de executare silită ce vor fi stabilite de executorul judecătoresc. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac. ''. Intre timp eu nu am primit nicio notificare de la Kruk, sau citatie . Intrebarea mea este: Au dreptul cei de la Kruk sa ceara executarea silita din moment ce eu nu am semnat nimic cu ei? si ceea ce ma intereseaza in mod special in cazul in care voi cumpara o locuinta sau ma voi angaja ce se va intampla? se poate sa imi puna proprire sau sa scoata la licitatie locuinta ? va multumesc !