avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... prima casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

prima casa

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Vreau sa incep procedurile pt obtinerea unui credit pt "Prima casa", problema e ca eu in prezent am un antecontract in derulare pt o alta casa( o ruda dorea sa vanda o casa undeva la tara ,care imi placea ft mult si ne-am inteles sa i-o cumpar eu in rate pe 5 ani si am incheiat acest antecontract). Ceea ce ma intereseaza e daca eu mai pot obtine in conditiile acestea creditul pt prima casa. multumesc !
Cel mai recent răspuns: irinacraciun , utilizator 14:11, 26 Iunie 2015
Atata timp cat tranzactia nu este finalizata prin contract de v/c pana la obtinerea creditului nu aveti absolut nicio problema in accesare creditului prin PC.
multumesc ! asa m-am gandit si eu . vroiam sa mai vad pareri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Op conditionat pentru stingerea datoriilor catre asociatia de proprietari? scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, sper sa adresez intrebarea in sectiunea potrivita. As dori sfatul dvs in urmatoarea situatie: Dorim sa achizitionam prin Prima Casa un apt ... (vezi toată discuția)
Tva 0% prima casa Marian_92 Marian_92 Buna ziua, de la 1 martie 2017 nu se va mai plati tva la achizitionarea locuintelor prin programul prima casa. Daca eu am deja un precontract facut inca de ... (vezi toată discuția)
Vanzare prima casa dupa 5 ani Kroe Kroe Buna ziua De 2 luni ma chinui sa obtin acorduri in vederea vanzarii unei garsoniere obtinute prin programul Prima Casa, in ianuarie 2010. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)