a zis ca motivul arestarii este ca in 2009 a fost prins la volan beat fara acte,atunci a stat o noapte arestat si a doua zi eliberat si a platit si o amenda de 400 euro,insa trebuia sa i/a avocat ca sa inchida cazul ,insa na mai luat a venit in Moldova ,si acum dupa 6 ani a plecat inapoi si de la aeroport la arestat,si asta e ,a zis ca trebuie sa astept vreo 2 saptamana ca ea sa scoata toate datele de prin arhiva si va fi tot bine ,insa am mii si mii de ginduri ,..
nu am avocat din oficiu ,am angajat avocat,a zis ca trebuie sa caute in arhiva cazul in urma cu 6 ani ,si in max 2 saptamani a spus ca il elibereaza dar nushtiu ce sa mai cred
am aflat motivul ,in 2009 a fost prins la volanul unei masini in stare de ebrietate,a fost retinut pentru o noapte si a doua zi la eliberat a platit si o amenda,insa trebuia sa isi i/a avocat ca sa se inchida cazul asa ceva mi/a zis si nu a luat ,si acum cind a zburat catre Italia l/a luat de pe aeroport,are deja 1 saptamana...oare ce se va intimpla in cel mai rau caz?avocata a zis ca timp de 2 saptamani va avea vesti bune insa nushtiu ce sa cred,mi/e teama sa nu il inchida pe vreo citiva ani
a spus ca a avut ceva prin 2009 legatura nushtiu ce,insa nu e adevarat ,el in 2009 a avut deport si trimis acasa pt ca a fost gasit fara acte,insa acum a plecat cu pasaport roman ,din 2009 nu a mai fost in Italia,abia acum si deja e o saptamana de cind e arestat si tot nu zice nimic concret...
dar ce se intimpla in acest caz?Sotul meu a avut deport in urma cu 5 ani,si a expirat deportul,acum cind a zburat el a zis ca a scazut deportul ,dar daca poate il avea pe mai multi ani si el nu a stiut ? ma gindesc ca si din cauza asta la oprit,poate nu i/a scazut deportul si el nu a stiut ,ce se poate intimpla in cel mai rau caz aici ?
Sotul meu a zburat duminica 22.03.2015 spre Italia,de pe aeroportul din Bologna l/a arestat fara motiv,de atunci nu shtiu nimic de el,nu a sunat nimic,am sunat noi si zice ca nu au dreptul sa zica nimik,am angajat un avocat si a zis ca tucma vineri ne va da ceva vesti,nu inteleg nimic ce se intimpla,nu are antecedente penale nimic,totul e in regula...sunt disperata ,nustiu nimic de el...:((:((