avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestat in Italia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestat in Italia

Sotul meu a zburat duminica 22.03.2015 spre Italia,de pe aeroportul din Bologna l/a arestat fara motiv,de atunci nu shtiu nimic de el,nu a sunat nimic,am sunat noi si zice ca nu au dreptul sa zica nimik,am angajat un avocat si a zis ca tucma vineri ne va da ceva vesti,nu inteleg nimic ce se intimpla,nu are antecedente penale nimic,totul e in regula...sunt disperata ,nustiu nimic de el...:((:((
Cel mai recent răspuns: elena321 , utilizator 18:17, 30 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
da ,am angajat,dar inca nu da nici o informatie,a zis ca abia vineri va putea sa zica ceva,dar cum se poate asa ceva sa te aresteze fara motiv ?
~ Conținut șters la cerere ~
dar ce se intimpla in acest caz?Sotul meu a avut deport in urma cu 5 ani,si a expirat deportul,acum cind a zburat el a zis ca a scazut deportul ,dar daca poate il avea pe mai multi ani si el nu a stiut ? ma gindesc ca si din cauza asta la oprit,poate nu i/a scazut deportul si el nu a stiut ,ce se poate intimpla in cel mai rau caz aici ?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Emiterea mandatului de arestare dupa 5 ani radutiron radutiron Am fost condamnat in lipsa, fara sa stiu, in alta tara. Dupa 5 ani imi vine un mandat de arestare european. Judecatorul spune ca e corect. Unii avocati spun ca ... (vezi toată discuția)
Buna la aeroport am primit o hârtie gen citatie sa ma prezint ... Denis198 Denis198 Buna la aeroport am primit o hirtie gen citatie sa ma prezint la brigada anti crimine sa mi dea un act m am speriat si am plecat in tara ce mi se poate ... (vezi toată discuția)
Intreruperea prescriptiei executarii pedepsei mai opereaza cand condamnatul a fost pus in libertate? avav avav Buna seara, dragi colegi. Am o speta tare incurcata in penal, mai exact pe prescriptia executarii pedepsei. Iata cum sta situatia: in anul 2001, se judeca si ... (vezi toată discuția)