avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna la aeroport am primit o hârtie gen citatie sa ma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna la aeroport am primit o hârtie gen citatie sa ma prezint ...

Buna la aeroport am primit o hirtie gen citatie sa ma prezint la brigada anti crimine sa mi dea un act m am speriat si am plecat in tara ce mi se poate intimpla mantionez ca nu stiu despre ce este vorba am avut residente in Italia am plecat de 2 ani...nu am facut nimic grav o singura data i am zis la unu ca nus cei fac ca nu mia dat bani si i am luat o vaza si nu mai stiu ce cind am plecat de nervi casa era cu chirie dar nu era nimic scris in contract ce obiecte avea....asta e singurul lucru pe care mi l amintesc sunt disperat am ramas socat m au intrebat daca am avvocato sau imi pun din officiu asta la aeroport ca nu am ridicat actul nici nu stiu ce contine macar. Daca nu e grav o sa ma caute in Rominia??? Vroiam sa plec in elvetia pot sa am surpriza sa nu mai ma lasa sa intru si sa ies din Rominia? Poate sa fie in citatie si ceva banal de nu mau retinut si m am speriat ca prostul? Scrie ca daca nu ma prezint amenda 200e sau 3 luni de inchisoare nu am facut rau la nimeni am un copil mic va rog ajutati ma.In Italia nu mai ma intorc!
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2021
Denis198, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:54, 16 Decembrie 2021
Cel mai bine era sa vedeti macar despre ce este vb. si sa va sfatuiti cu un avocat ce cunoaste legea de acolo ce aveti de facut...

Cazul poate prezenta interes pentru dumnealor si sa va caute in continuare in tara, pot doar sa va trimita o amenda pentru neprezentare sau pot considera ca acel caz nu este "interesant" pentru dumnealor si sa l inchida.

Ei stiu ce vor face...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin in anglia Andreimarinescu Andreimarinescu Am intrat împreuna cu un prieten intrun magazin pe nume tk MAX din Anglia m am uitat la mai multe produse si m am oprit la standul cu portofele unde am ... (vezi toată discuția)
Dosar delapidare VOXPOPULI VOXPOPULI Am nevoie de un sfat urgent.Am avut o problema acum 2 ani,cand am lucrat,am iesit lipsa,la serviciu respectiv,am recunoscut,am dat declaratie la politie,am ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul faptei fara victime cozsmin2 cozsmin2 Buna ziua Ieri am busit o masina ( am schimbat banda ) dar nu am vazut ca vine unu din spate treaba este in felul urmator , eu nu mers dupa el ci mi-am ... (vezi toată discuția)