avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin in Anglia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin in Anglia

Am intrat împreuna cu un prieten intrun magazin pe nume tk MAX din Anglia m am uitat la mai multe produse si m am oprit la standul cu portofele unde am încercat mai multe sa vad cum vin in buzunar si atunci am fost strigat de către prietenul meu sisa imi arate niște adidași si am uitat unu in buzunar cand am dat sa ies ma oprit un paznic mai dus intr-o camera m-au mintit ca imi da o Interdicție in magazin eu l am explicat ca e o greșeală zic i-l plătește daca e grav am uitat sa i-l pun înapoi nu ca stai linistit nui problema pana a venit poliția si m au luat cu Cătușele ma au băgat la beci mi au luat tot ce aveam si adidași din picioare m au ținut vreo 10 ore miau luat adene amprente m au înregistrat pe caseta ce sa întâmplat mi au pus avocat cu translator din oficiu si miau dat o foaie sa ma prezint la tribunal la judecată si nus ce sa fac nu vb nici bine engleza au făcut cum au vrut ei cu mine si nus ce o sa imi fa
că ma baga la pușcărie ca eu muncesc legal aici cu contract permanent o sa imi afecteze munca nus ce sa fac la tribunal imi Răspundeți si mie va rog nu am mai patit nicio data asa ceva si nus legile aici in anglia
Cel mai recent răspuns: Elenamk , utilizator 05:48, 24 Noiembrie 2018
Ia legatura cu Ambasada
Telefon: +44 (0) 20 7602 9833; +44 (0)20 7937 9666

Telefoane de urgență disponibile pentru cetățenii români care se confruntă cu o situaţie specială:

- 0044 (0) 7889 724 450 numai pentru urgențe apărute în intervalul 17.00– 21.00. Incepand cu data de 20.03.2013, nr. de telefon va fi 0044 (0) 77 387 16 335.

- 0044 (0) 207 937 9666 numai pentru urgențe apărute în intervalul 21.00 – 09.00.
Conform Ghidului serviciilor consulare, Ambasada nu-i poate plati avocat. Daca va avea nevoie de avocat, va trebui sa si-l plateasca singur sau primeste unul din oficiu. De obicei se ofera asistenta consulara cu plata avocatului in cazuri de incalcari grave ale drepturilor omului (de ex. un roman care poate primi in Iran pedeapsa cu moartea pentru ca a fost prins cu o carte interzisa).

Vezi [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2014
tgeorgescu, utilizator
Ai reusit sa rezolvi problema?
Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru.
Am fost o idioata, am intrat intr-un magazin de parfumuri in aeroport, si am vazut o sticla de parfum pe un raft jos (nelalocul lui), vanzatoarea nu era atenta. Si l-am luat. Nu trebuia sa fac asta. Am plecat cu el apoi l-am lasat in toaleta caci eram toata speriata si nu vroiam sa plec cu el in geanta. La jum de ora au aparut cei de la security si mi-au controlat geanta, mi-au aratat pe camere cu se vede... ca am plecat cu el ( imagink usor neclare) cu greu m-au lasat sa plec caci nu aveau dovezi. Tremuram toata si regret ce am facut. Imi este frica nu pot sa dorm de cateva zile. Eu lucrez in UK de scurt timp acum urmeaza sa plec cu mama mea caci sunt usor stabilita acolo in conditii bune. Ce se intampla... ma v-or investiga ? Sunt sanse de interdictie? Sa ii spun eu mamei ce am facut? Intru in pamant. Nu am mai facut asta nu stiu ce a fost in capul meu. Va rog sa ma ajutati sau sa ma indrumati. Singurul lucru care mi l-au cerut a fost cardul de imbarcare, practic cu datele de pe pasaport. Suficient... multumesc si imi pare rau ca va scriu aici dar am nevoie de voi altfel ma imbolnavesc. Email: yo_3rika@yahoo.com
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018
Elenamk, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

am fost in mall intr-un magazin de imbracaminte si ... Snickers22 Snickers22 Salutare! Am fost in mall intr-un magazin de imbracaminte si m-am uitat la mai multe portofele iar apoi am cumparat unul dintre ele. Cand am iesit din magazin, ... (vezi toată discuția)
Ajutor !"furt"in magazin in portugalia kris789 kris789 bună ziua!am problema gravă...sunt studenta erasmus in portugalia si am avut un incident neplacut...am fost acum cateva zile in h&m si am pus din greseala o ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket, încadrat ca furt calificat. pot să încerc o mediere sau se impune angajarea unui avocat? savinescu123 savinescu123 Buna ziua, pe data de 30 dec. 2018 fiind in stare de ebrietate am intrat in magazinul kaufland de unde am luat 2 sticle de vin cugandul sa continui spritul. In ... (vezi toată discuția)